Magazín - Články - Zajímavost

Hry od vás - druhá várka

Hry od vás - druhá várka

Zajímavost

Další měsíc je za námi a tak vám přinášíme i rekapitulaci toho, co všechno jste nám poslali. Máme pro vás několik vcelku obstojných titulů, mimo jiné i dvě adventury inspirované sérií Život není krásný. Zájímá vás tedy, co se našim čtenářům podařilo vytvořit za dílka? V tom případě neváhejte a pusťte se do čtení následujících několika řádků.

více

Hry od vás - první várka

Hry od vás - první várka

Zajímavost

Pokud jste na FreeGame.cz pravidelnými návštěvníky, zcela určitě vám neunikla možnost uploadovat nám, ať už vaši vlastní hru, nebo práci někoho jiného – zkrátka hru, se kterou by se podle vás měli setkat i ostatní čtenáři. Jak se tenhle nápad ujal, a co všechno jsme za ten měsíc nasbírali? Přinášíme vám malé shrnutí.

více

Nejlepší hry roku 2005 – druhá část

Nejlepší hry roku 2005 – druhá část

Zajímavost

Právě dnes vám přinášíme druhou část našeho článku, kde si vše v našem malém souhrnu uzavřeme. Na řadu přijdou i nové slíbené nové kategorie, kterých je zde celkově sedm a lze z nich vyčíst několik zajímavostí. Pokud se tedy chcete dozvědět, které hry uspěly mezi logickými, textovými, sportovními, multiplayerovými hrami a v již zmíněných speciálních kategoriích, pak skutečně neváhejte. Následující text vám plně k dispozici.

více

Nejlepší hry roku 2005 – první část

Nejlepší hry roku 2005 – první část

Zajímavost

Rok 2005 je už definitivně za námi a myslím, že by bylo velkým hříchem, kdybychom si takhle zpětně nezrekapitulovaly ty nejkvalitnější tituly, které se v uplynulém roce na serveru FreeGame.cz dočkaly své vlastní recenze. Protože je článek trochu delší, rozhodli jsme se ho opět rozdělit na dvě části tak, aby bylo čtení co možná nejkomfortnější. Pokud se tedy chcete dozvědět, jaké hry uspěly v celkově osmnácti kategoriích, pak neváhejte…

více

II. sraz redakce FG

II. sraz redakce FG

Zajímavost

Přesně čtvrt roku po prvním oficiálním srazu redakce Freegame jsme se sešli na srazu druhém. A opět se bouřlivě diskutovalo, probíraly se změny na našem webu, a to i ty, které se teprve chystají. Mluvilo se o minulosti, přítomnosti ale hlavně o tom, co nás čeká a nemine. Pokud vás zajímá, jak vypadá naše redakce zevnitř, co přesně se na srazu událo a o čem se mluvilo, v tomto článku se dozvíte téměř vše.

více

Becherovka Game 2005 – druhá část

Becherovka Game 2005 – druhá část

Zajímavost

V druhé části našeho článku si dokončíme popis jednotlivých titulů, které jsme měli možnost spatřit na letošním Becher Game. Stejně jako předtím si budete moci jednotlivé hry stáhnout. Sérii článků o Becherovce si pak uzavřeme zítra, kdy pro vás máme připravené již zmíněné překvapení. Chcete-li se tedy dozvědět informace o jednotlivých počinech a naplno si je vychutnat, pak se bez obav pusťte do čtení následujícího textu.

více

Becherovka Game 2005 – první část

Becherovka Game 2005 – první část

Zajímavost

Den G! Tak třeba takhle nějak by šel označit datum 1.12.2005, kdy se v pražském Jam Café konala Becher Game konference. V pořadí již šestý ročník přinesl několik změn. Tou nejdůležitější jistě bylo přidání kategorie XXL. Výsledky jsou tedy známy. Aby měl článek trochu více „šťávy“, rozhodli jsme se ho trochu vylepšit a jak, to vám prozradíme samozřejmě na několika následujících řádcích. ;)

více

I. sraz redakce FG

I. sraz redakce FG

Zajímavost

Konečně to přišlo! Poprvé v historii Freegame.cz se uskutečnil sraz redakce v Praze na Andělu 10.9.2005. Připravili jsme pro vás exkluzivní článek s fotkami! Poprvé nás můžete vidět pohromadě. Jak jsme se poprvé setkali, co všechno se přihodilo, o čem jsme vášnivě debatovali a o spoustě dalších věcí se dočtete na následujících řádcích.

více

Number Invaders

Number Invaders

Zajímavost

Každý jistě zná Space Inavaders a jejich klasické ztvárnění s vesmírnými obludkami chystajícími se expandovat na matičku Zemi a vyhubit lidstvo. Co když by to ale projednou nebyla mimozemská stvoření, kdo útočí? Představte si na jejich místě čísla. Jak může takový pokus o změnu dopadnout, se dočtete dále.

více

Výsledky velké vývojářské soutěže

Výsledky velké vývojářské soutěže

Zajímavost

Pro některé z vás je to možná neuvěřitelně, ale i tato soutěž se dočkala svého úspěšného zakončení a jsou známy výsledky, které vám exkluzivně přinášíme. Hlasy mělo možnost získat celkově šest titulů, a to jak ze strany veřejnosti, tak i od odborné poroty. Kromě samotných výsledků vám přinášíme krátké interview s pořadatelem, stručný přehled jednotlivých titulů a několik dalších zajímavostí. Máte-li chuť, tak se můžete směle pustit do čtení. ;)

více

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce