Magazín - Články - Zajímavost

Nejlepší flashovky roku 2006

Nejlepší flashovky roku 2006

Zajímavost

Zajímá vás, jaké flashovky jsme vybrali jako ty vůbec nejlepší z celého uplynulého roku? Pak klikněte na odkaz níže a zavítejte do světa vysoké smetánky - v našem případě do světa těch nejlépe vypadajících a hratelnostně vynikajících titulů. Pokud jste celý rok nedávali pozor, je článek určen právě vám. Tak honem, ať vám nic neuteče!

více

To nej z roku 2006 – druhá část

To nej z roku 2006 – druhá část

Zajímavost

Dnes je středa a my své slovo držíme. Přinášíme vám dokončení našeho článku, kde si představíme to nej, co se za poslední rok objevilo v našem archívu. Snažili jsme se, abychom pokryli co nejvíce žánrů a doufáme, že se nám to podařilo.

více

To nej z roku 2006 – první část

To nej z roku 2006 – první část

Zajímavost

Další rok máme za sebou a nezbývá nám nic jiného, než ho pořádně zrekapitulovat. Objevila se u nás strašná spousta her, z nichž každá byla svou kvalitou na zcela jiné úrovni. My jsme dnes vybrali jen ty, které stojí opravdu za to.

více

VI. sraz redakce FG

VI. sraz redakce FG

Zajímavost

Šestý sraz redakce Freegame byl jiný, než všechny ostatní. Byl totiž předvánoční, takřka vánoční. A jelikož o Vánocích se nepracuje, tak i heslem tohoto srazu byl odpočinek, klid a mír. Tekken se nepočítá.

více

V. sraz redakce FG

V. sraz redakce FG

Zajímavost

Čas nám plyne jako voda, a tak opět přišla doba srazu Freegame. 23. 9. 2006 se téměř celá redakce sjela do našeho hlavního města Prahy na již páté setkání, aby se prodiskutovalo pár věcí. Dnes vám přináším očité svědectví z této akce, tentokráte z trochu jiného úhlu pohledu. A to z pohledu korektorky.

více

IV. sraz redakce FG

IV. sraz redakce FG

Zajímavost

Dne 24.6.2006 se uskutečnil v pořadí již čtvrtý sraz serveru FreeGame.cz! I když účast tentokrát nebyla tak hojná, jak tomu bylo v předešlých případech, rozhodně jsme se nenudili a řádně prodiskutovali všechny aktuální témata a náměty, které se snažíme a budeme se snažit realizovat. Pokud tedy chcete vědět, o čem jsme si stačili prohodit několik slovíček, co na vás do budoucna chystáme, pak rozhodně věnujte pozornost několika následujícím řádkům.

více

GDS 2006 – rozhovory, fotky

GDS 2006 – rozhovory, fotky

Zajímavost

Po trochu podrobnějším rozepsání této akce v našem deníčku, přichází na řadu něco trochu více odlehčujícího. Protože jsme prakticky vše fotily, v hojné míře jsme využívali náš diktafon a odnesli si spoustu zajímavých poznatků, byla by škoda si to vše nechat pro sebe. V našem dnešním článku tak najdete různé zajímavosti, několik rozhovorů a hlavně jdou zde k nalezení i nějaké ty fotky.

více

Hry od vás - třetí várka

Hry od vás - třetí várka

Zajímavost

V další sadě her od našich čtenářů přišlo několik opravdu povedených kousků. Jsem rád, že jste si mou výzvu z minulých měsíců vzali k srdci, neboť počet uploadovaných her meziměsíčně potěšitelně vzrostl. My děkujeme a jako tradičně nabízíme přehled všeho, co přišlo. Možná vás něco inspiruje a někdy příště představíme i váš kousek čtenářstvu FreeGame.cz...

více

Nejočekávanější hry roku 2006

Nejočekávanější hry roku 2006

Zajímavost

Minulý rok je ten tam, a pomalu je třeba připravovat se na pecky, které nám nabídnou následující měsíce. Kdo se stane králem na poli adventur, akčních, RPG či simulátorů? Odpověď nenaleznete v tomto článku, nicméně vám představíme ty z domácí scény, které by to s trochou štěstí mohly být…

více

III. sraz redakce FG

III. sraz redakce FG

Zajímavost

V sobotu, dne 4. března, se nám na pražském Andělu podařilo uskutečnit v pořadí již třetí oficiální sraz redakce FreeGame. Účast byla opět v hojném počtu a o kvalitní diskuze rozhodně nouze nebyla, stejně tak jako o spoustu jídla a pití. Pokud vás tedy zajímá, co vás v dohledné době čeká a nemine, pak rozhodně pokračujte ve čtení.

více

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce