článek

Vyhodnocení -  po stopách kódů 1

Vyhodnocení - po stopách kódů 1

A máme tu vyhodnocení soutěže hledej kódy - Po stopách kódů. Nečekaný zájem trochu opozdil naše zpracování výsledků, nicméně jsme moc rádi, že se soutěž setkala s takovým ohlasem. Byli jsme překvapeni i tím, že se podařilo získat maximální počet bodů.

Vyhodnocení prvního dílu soutěže máme konečně tu. Překvapila nás velká účast a skvělé výsledky nejen finalistů. Netušili jsme, že by někdo mohl získat maximální počet bodů a hle, rovnou 7 z vás to dokázalo! Gratulujeme!



Vítězi se stávají:


































































1. Václav Bilský
2. Roman Byrtus
3. Filip Bártek
4. Miroslav Štaffa
5. Šárka Růžičková
6. Bohumil Spěvák
7. Zuzana Ulmanová
8. Lukáš Světlinský
9. Jan Grec
10. Martin Vajdl
11. Jan Sedlačík










Do konce týdne výhercům rozešleme ceny! Užijte si vyhrané hry a těšíme se opět na další vaše kódy. Vzhledem k úspěchu soutěže v ní budeme pokračovat. Další kolo soutěže bude ohlášeno co nejdříve formou novinky. Mějte se fajn!





UnHynek

autor
Hynek Žalčík / UnHynek

Publikováno: 24.09.2007


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

vaso1 | 16.02.08 v 17:23

no ani nevim jestli bude dalsi protoze ted vydavaji tak malo her a nikdo tu nechodi

Mark Ranger | 15.02.08 v 15:53

a kdy bude další :)

vaso1 | 25.11.07 v 01:46

a kdy bude dalsi Hledani kodu?

Nuklearni-okurka | 15.11.07 v 17:42

Jestli se tu furt ještě nějaký admin dívá, přád mi nedošel balík. To je fakt divný.....

Nuklearni-okurka | 18.10.07 v 16:04

Můj e-mail je teda nuklearka@gmail.cz

Nuklearni-okurka | 18.10.07 v 16:04

Můj e-mail je teda nuklearka@gmail.cz

Nuklearni-okurka | 18.10.07 v 16:01

Napsal jsem teda maila.

UnHynek | 17.10.07 v 22:31

Nuklearní okurka: Odesílal. Odesílal jsem i tvůj, mám před sebou podací lístek. Jediná možnost je, že jsem se v něčem spletl.
Ale jméno jsem zadal takové, jaké máš na emailu. Dále bydlíš v městě Tř***c ? A ulice začíná na Š?

Buď jsem se spletl v adrese, nebo je chyba na poště. Jiná možnost není. Myslím, že jestli jsem se sekl v adrese, balík se mi vrátí (protože nebude sedět jméno). Pokud jsem se sekl v adrese, napiš mi na email správnou! Je to ale divné, snad se balík brzy najde!

Elvis123 | 17.10.07 v 16:15

Mě také dorazila zásilka. Moc děkuji. Dostal sem tričko a Heroes 3, ikdyž nehraju ten to typ her, je načase to zkusit xD.

Freegame zdar a pařanům obvzlášť!!!

Nuklearni-okurka | 17.10.07 v 14:45

UnHynku, mohl bych se zeptat jestli jsi rozeslal všechny zásilky? Nic nepřišlo zatím a to se mi zdá celkem dlouho.

UnHynek | 15.10.07 v 18:49

Náhodně, všechny byly cenově stejně drahé. Podle žánru, nebo podle konkrétního titulu jsem to rozdělit nemohl, to by bylo nefér. Bylo by fajn, kdyby každý dostal přesně tu hru co si přál, ale to buhužel není v mých silách. Freegame vyfasuje hry předem.

vaso1 | 15.10.07 v 15:30

Mimochodem UnHynku jen tak...podle čeho jsi rozdával hry?????

UnHynek | 15.10.07 v 14:44

Zdarec, tak jsem moc rád že jste našli výhry v poště a že se vám líbí. Za pěkné reakce děkuji, celé Freegame to dává chuť uspořádat další soutěž! :o)

zuzineska | 12.10.07 v 14:51

Tak dneska jsem se dostala na poštu:) Díky moc:)

vaso1 | 11.10.07 v 17:22

dík dnes jsem si to byl vyzvednout a našel jsem tam hru Juiced a co vy??

saruz | 11.10.07 v 15:17

Tak tričko a hra dorazily dnes, jsem nadšená, vřelé díky !

Nuklearni-okurka | 11.10.07 v 13:43

Bohužel furt nic nepřišlo, asi se zblázním z čekání.

miras1 | 10.10.07 v 17:34

Taky dekuju tribes je vskutku parba natozpak vengaenace kua asi sem to napsal spatne ale vazne dik

Triple T | 10.10.07 v 16:22

Dneska jsem si vyzvedl obalku s IGI2 a peknym trikem velikosti L. Dekuji, Freegame!

brett1948 | 10.10.07 v 09:38

Moc děkuji za triko a hru, určitě se zase zúčastním

vaso1 | 09.10.07 v 15:42

no mne jeste nic neprislo

zuzineska | 09.10.07 v 14:54

Tak já už tu mám oznámení o zasílce na poště.. děkuji moc:) Zejtra si to vyzvednuu:))

miras1 | 07.10.07 v 11:25

nejprve cti nukokurko:D

Nuklearni-okurka | 07.10.07 v 10:24

Oops sorry, nepřečetl jsem si co napsal UnHynek.

Nuklearni-okurka | 07.10.07 v 10:19

Nemělo by to už přijít když to bylo odeslaný v pondělí?

vaso1 | 06.10.07 v 22:43

nikdo nevi co dostanem...ze jo tak hynku prosim uz to napis tech par dnu nas napinat nema smysl...a kdy u tak mame ty hry stejne nebo kazdy ma jinou hru a su to hry nove extra klasiky???

miras1 | 06.10.07 v 20:41

hh :D

Elvis123 | 06.10.07 v 12:19

umím číst. Ale u mého štěstí je možný, že se někdo jmenuje podobně jako já a taky soutěžil xD.

vaso1 | 05.10.07 v 23:43

lukasi jestli umis cist tak tam opravdu jsi:o)))

miras1 | 05.10.07 v 21:52

Uz sem ti chtel napsat ze tam svetlinskeho nevidim ale spletl sem se si tam

Elvis123 | 05.10.07 v 19:26

Je tu L. Světlinský, já jsem L. Světinský. Je to jen překlep nebo sem opravdu poprvé v životě něco vyhrál? xDDD

miras1 | 05.10.07 v 14:51

jj

vaso1 | 05.10.07 v 14:25

tak alespon napis co dostanem stejne se to dozvime:-)

miras1 | 04.10.07 v 22:06

ok takze to pride tak v utery jelikoz posta nemaka pres vikend

UnHynek | 04.10.07 v 20:45

Lidičky dneska jsem dobalil poslední balíčky, zítra odešlu poslední. Věřím, že to čekání je děsný, ale vydržte too! Mám nějaké starost tak to nemůžu všecno hned - i když bych si přál, tomu věřte! :o)

miras1 | 04.10.07 v 18:36

snad zítra no, jinak si tam za vama dojdeme !!:D:D:D

zuzineska | 04.10.07 v 16:14

sonduju poštu...a furt nic?

miras1 | 04.10.07 v 16:10

no ja si taky rikam ze vetsinou to chodi do 3 dnu max takze nvm nvm

vaso1 | 04.10.07 v 14:01

a kdy by mi to melo prijit?

zuzineska | 29.09.07 v 11:50

Já bych prosila M:)

UnHynek | 29.09.07 v 11:29

Nuklearni-okurka: můžu tě uklidnit, Wormsy jsme v této várce nevyfasovali :o)
Ty trička beru na vědomí.

Firejs | 29.09.07 v 11:01

Bych chtel taky L.

Nuklearni-okurka | 29.09.07 v 09:04

Jestli je to Nová extra klasika, a dostanu Worms 4, tak se fakt naštvu....

miras1 | 28.09.07 v 23:20

hele jen dotaz vim ze to je foto ilustracni ale urcite to je s Nove extra klasiky co?

miras1 | 28.09.07 v 22:33

hh ted se jeste musim modlit aby me neprisla hra co uz mam :D:D

miras1 | 28.09.07 v 22:21

Hele me taky L-ko a dik :D

saruz | 28.09.07 v 11:56

Pokud si teda můžu vybrat velikost trička, bodlo by L.Tisíceré díky a jsem maximálně happy, že se mi podařilo umístit mezi výherci!

mack | 28.09.07 v 11:23

Mně pošli L.Díky

Nuklearni-okurka | 28.09.07 v 10:38

Tak mi hoď to XL §:-)

UnHynek | 28.09.07 v 10:17

Hehe :o))) Jasná věc, trička přibalím! Rozděluji je podle věku, ale když tu máme takovou diskusi, můžu vybrat i na přání :o). Máme pár M, L a XL, tak si vyberte :o)

Nuklearni-okurka | 28.09.07 v 08:39

Zase říkám kraviny. Ale to tričko tam je taky ne?

miras1 | 27.09.07 v 22:14

i kdyz ani se mu nedivim dneska uz nikdo nedava nic zadarmo:D

miras1 | 27.09.07 v 22:14

jo tak mu poslete i ucet :D

Marian | 27.09.07 v 21:47

Jak to může být na dobírku, když je to výhra? Ty jí chceš na dobírku zaplatit??? :-D

miras1 | 27.09.07 v 17:40

a kdo tu mluvil o tricku?

Nuklearni-okurka | 27.09.07 v 14:54

V jaké velikosti je to tričko? A bude to se bude přebírat dobírkou?

zuzineska | 26.09.07 v 15:27

Díky, díky:))) Ani jsem netušila, že bych se tam mohla dostat:))

UnHynek | 26.09.07 v 12:27

To věřím :o). Zbytečné to ale rozhodně nebylo! :o)

All: vzhledem k tomu, že v pátek je svátek, budu výhry rozesílat začátkem příštího týdne, ideálně už v pondělí. Užíijte si výhry!

Firejs | 26.09.07 v 07:56

už jsem se začinal bát, že jsem chodil spávat až po půlnoci zbytečně. :)

UnHynek | 25.09.07 v 23:00

Pro rýpavé - ano, mou chybou dostal šanci ještě další z vás, kdo na seznamu to byl, to už ale nezjistíte :o). Výherců tedy máme jedenáct, ještě jednou gratulace :o)

UnHynek | 25.09.07 v 22:54

Firejes: tak díky za reklamaci, nemusel jsem nic dohledávat, chybka se mi vloudila do článku při přepisování dat z Excelu! Omlouvám se za vystrašení! K drtivému počtu kódů samozřejmě gratuluji a posílám výhru!

UnHynek | 25.09.07 v 22:48

Firejs: podívam se na to jo? je možné, že jsi vložil kódy špatně, třeba překlep nebo já nevím. Podívám se na to, a zítra ti tu nechám odpověď.

Ostatní: gratuluji k výhrám lidičky! :o)

Marian | 25.09.07 v 21:24

Poslal jsem tvou reklamaci Hynkovi, podívá se na to. Ale podle mých posledních informací jsou výše uvedení potvrzeni. Pokud bys měl pravdu, museli bychom to s tebou samozřejmě vyřešit.

Marian | 25.09.07 v 21:23

Hoř, hoř. A nech se překvapit. Jedno je jisté - všechny jsou od CD Projektu... :-)

miras1 | 25.09.07 v 20:11

Mohli byste prosím říci jake hry tam máte?? Hořím nedočkavostí :)

miras1 | 25.09.07 v 19:58

njn bafusa tak nekdy musi bejt sance i pro ty druhe jako treba pro mne

Bafusa | 25.09.07 v 18:28

spíše by byly lepší soutěže ve smyslu geometry madness,ne každý má čas vysedávat u internetu

vaso1 | 25.09.07 v 16:04

jsem borec...ja mislel ze se nevejdu ani do prvni padesatky :-)a sem rovnou PRVNÍ:D no vyplatilo se a ja to uz chtel nekolikrát vzdat!!!!!

miras1 | 25.09.07 v 15:36

Njn konecne sem uspel v nejake soutezi :D

Firejs | 25.09.07 v 15:18

Jak je mozny ze kdyz mám 62bodu za spravné odeslání kodu. Coz znamená, že jsem měl uplně všechny, tu nikde nevidím své jmeno? I presto ze vsechny body nazbíralo jen 7lidí???? Díky za odpověd.

UnHynek | 25.09.07 v 11:13

Jaj jaj jaj stydím se :o). Díky za osvěžení našeho krásného jazyka, opraveno!

Ústav pro jazyk český | 25.09.07 v 00:30

"7dmi" = sedm + dmi = sedmdmi...
K číslům se koncovky nepřipisují, čili "rovnou 7 z vás" je OK. Podobně 8bitový, nikoli 8mibitový atd. atp.
(Už jsme někde viděli i "s 13nácti", to je podobná blbost.)
Omlouváme se za detailismus, ale tahá nás to za oči:-)