Magazín - Články - Soutěž

Vyhlášení soutěže!

Vyhlášení soutěže!

Soutěž

Kruté souboje zejména mezi hráči na hodnocených příčkách trvaly až do posledních minut a teprve po půlnoci si všichni mohli oddechnout - nervy na dranc, ale nějaká ta pěkná cena na cestě!

více

Velká soutěž o SUPER ceny!

Velká soutěž o SUPER ceny!

Soutěž

Připravili jsme pro vás opravdu lahůdku. Soutěž ve hře Geometry Madness. Ti nejlepší budou odměněni pěknými cenami. Máme pro vás počítačové hry, inteligentní plastelínu, trička Freegame, oblečení Adio, Duffs a Elwood. Myslíte si, že jste dost rychlí a dobří, abyste vyhrátli tyto krásné ceny? Do toho!

více

Games Convention Lipsko

Games Convention Lipsko

Soutěž

Rádi byste si originálním způsobem zpříjemnili poslední dny letošních prázdnin? Zažili velkou show ve čtyřech obrovských halách? Zahráli si ty nejočekávanější hry s menším předstihem a ještě přitom shlédli desítky krásných slečen? Pak čtěte dále! Rozdáváme 10 vstupenek na velkolepou akci, neváhejte!

více

Staň se redaktorem!

Staň se redaktorem!

Soutěž

Vyhlašuji takové malé výběrové řízení na redaktora, formou soutěže! Jestli se chcete přidat k redakci FreeGame.cz - zapadnot do fajn party, kterou baví psaní recenzí a tvoření webu, jste vítáni! Protože se snažíme dělat web co nejlépe a čekají nás nové projekty, potřebujeme další lidi, kteří se rádi učí nové věci a mají jisté zkušenosti. Pokud jsme vás zaujali, pojďte to zkusit!

více

O tři hry POLDA 5 a trička!

O tři hry POLDA 5 a trička!

Soutěž

Opět je to tady! Vydáváme další skvělou flashovou hru a to rovnou v on-line soutěži o krásné ceny! O co budete bojovat? O tři originální počítačové hry POLDA 5! Že jde o zatraceně dobrou zábavu, vám jistě ani nemusím říkat.. :o) A nejen to, první tři dostanou i kvalitní trička FreeGame.cz! Kdo nahraje větší skóre? Už máme své tipy v redakci, ale hra je velmi variabilní, kdo se nejvíce předvede? Zabojujte si o pěkné ceny!

více

Vyhlášení on-line soutěže

Vyhlášení on-line soutěže

Soutěž

Tak se konečně i největší nědočkavci dočkali! Vyhlášení velké on-line soutěže, to je obsah tohoto článku. Už se těšíte? Kdo vyhrál jakou cenu, komu se podařilo udělat rekordy v soutěžních hrách? Plánujeme nějaké další soutěže? Čtěte dále!

více

Velká soutěž v on-line hrách o ceny!

Velká soutěž v on-line hrách o ceny!

Soutěž

A je to tady! Máme pro vás připravenou opravdu pěknou soutěž, kde se bude bojovat o krásné ceny ve formě oblečení za 10 000 Kč! Trička Adio a Split, teplé botky, či pohodové ťapky na doma nebo ke krytému bazénu. Můžete vyhrát kraťasy, ale také balík extra teplých a příjemných ponožek :o). A hádejte, v čem se bude soutěžit..

více

Soutěž s Juniorem 2 - VYHLÁŠENÍ

Soutěž s Juniorem 2 - VYHLÁŠENÍ

Soutěž

Soutěž s Juniorem 2 skončila a nyní tedy jen zbývá vyhlásit její výherce. Chcete vědět, jak dlouho a o co se hrálo s offline gameskou Junior 2: Fly Killer? Kdo převálcoval všechny soupeře v online tabulce? Soutěž je za námi a vy už se můžete těšit na další. Pokud vás zajímají výsledky, pokračujte ve čtení.

více

SOUTĚŽTE S JUNIOREM 2!

SOUTĚŽTE S JUNIOREM 2!

Soutěž

POZOR! Je tu soutěž, která na Freegame.cz ještě nebyla. Je tu soutěž s offlineovou gameskou, druhým dílem série Junior od týmu Reload Games. S podtitulem Fly Killer můžete vyhrát mikinu a dvě trička. Získají je tři hráči s nejvyšším bodovým výsledkem v online score tabulce. Podrobnější informace o soutěži najdete v následujícím článku.

více

Vyhlášení velké soutěže!

Vyhlášení velké soutěže!

Soutěž

První soutěž, kterou jsme na FreeGame.cz zorganizovali, byla velmi unikátní. Hráči spolu soupeřili rovnou ve čtyřech flash hrách. Jsme moc rádi, že i přes některé technické problémy jste byli dle ohlasů velmi spokojení. Kdo vyhrál skvělý joystick, předplatné magazínů a originální hry? Kolik lidí se účastnilo a které hry byly nejoblíběnější? Jak je to se slibovaným časopisem pro každého účastníka? Čtěte!

více

předchozí | 1 | 2 | další

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce