článek

Zaskákejte si do vody s hrou Flip Diving za 90%. Vhodná i pro mobily.

Zaskákejte si do vody s hrou Flip Diving za 90%. Vhodná i pro mobily.

Jednoduchá, nenáročná online hra, která je dostupná taky pro mobilní telefóny, potěší hlavně milovníky extrémních skoků do vody. Skákat budete z různých výšek a vždy musíte dopadnout stylově do vody mezi bóje.

Zakončete svůj skok stylovou šipkou
Nebudete muset nic složitého vymýšlet, protože stačí, když uděláte pár přemetů a vše zakončíte hezkým pádem do vody. Nesmí se tak stát, abyste spadli břichem na vodu nebo zády. Vždy musíte skončit nohama nebo rukama vpřed. Ostatní je neakceptovatelné a museli byste všechno znovu opakovat, což je velká škoda, protože si pro vás gamesa přichystala spoustu úrovní.

K dispozici hned několik atletů
Nemusíte hrát pořád za jednoho a toho samého skokana, ale časem si ho můžete vyměnit. Každý z nich totiž dokáže lepší věci. Třeba se dokáže mnohem rychleji otáčet ve vzduchu a někdo dělá parádní atletický skok a někdo nikoliv. Krom toho, že si můžete zvolit, za koho budete skákat, tak samozřejmě postupujete hrou a ta nemá jenom jeden a ten samý level.
Připravili si pro vás mnohem více. Každý den je k dispozici kolo, ve kterém si můžete vytočit svůj denní bonus, pokud budete chtít.
Za každý bláznivý skok získáte mince, ty jsou samozřejmě velice důležité, pokud nechcete ztvrdnout na jednom místě a chcete prozkoumat celé okolí online hry.

Online hra jak se patří
Je to opravdu propracovaná gamesa, jak se patří. Nejedná se tak o zábavu na pár minut, ale čeká vás opravdu dlouhá cesta za vítězstvím. Různé bonusy získáte i v některé hodiny, což vás má udržet při počítači co nejdéle to bude možné.

Hrát hru Flip Diving




Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 19.09.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Drticka

Drticka | 20.05.18 v 10:39

vodu miluji

DoDoTom68

DoDoTom68 | 19.11.16 v 13:18

dobre skoky do vody, len divne ovladanie hry©

assaly

assaly | 01.10.16 v 17:07

hopla :-)

janice11

janice11 | 26.09.16 v 10:05

No už vidím ty své skoky!


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce