článek

Zahrajte si online akční hru v HTML5 King Soldiers 3 za 95%

Zahrajte si online akční hru v HTML5 King Soldiers 3 za 95%

Jedná se již o třetí díl povedené střílečky, ve které je pro vás připraveno celkem 21 nových úrovní. Vystřelujte v roli vojáka rakety z bazuky nebo házejte granáty. Záleží hodně na vás, co si zvolíte a jak se kam dostanete. Likvidujte mimozemšťany, kteří se nacházejí na hrací ploše.


Úrovně nejsou vůbec jednoduché a zabití nepřátel je pěkně těžký oříšek
Ten problém nastává ve chvíli, kdy jsou mimozemšťané skryti za objekty. V takové chvíli je velmi těžké trefit protivníka se svou raketou a musíte využít možnost granátu.Hra vám ukazuje dráhu letu, ale může se také stát, že nebude úplně přesná. Čím více střel uděláte, tak tím menší skóre dostanete. Dejte si na to velký pozora snažte se být co nejpřesnější.

Vylepšování nepřipadá v úvahu
Pokud si myslíte, že si v této gamese budete vylepšovat svého hrdinu, tak jste bohužel na omylu. Vývojáři tuto možnost do gamesy neimplementovali a jediné, co budete dělat, tak to je střílení do nepřátelských vojsk. V případě, že se vám to nepovede, tak můžete úroveň opakovat a pokusit se o lepší skóre. V horní části gamesy vidíte, kolik hvězdiček dostanete. V případě třeba čtyř výstřelů můžete dostat pouze jednu hvězdu.

Grafická stránka hry a celkové shrnutí
Grafika je na dobré úrovni a díky provedení v HTML5 je možné gamesu zahrát i na svém mobilním telefonu. Ovládání je za pomoci myši, kdy stačí namířit a vypálit. Dejte si velký pozor, abyste neodpálili pod špatným úhlem.
Hra nabízí spoustu zábavy a několik herních úrovní, které se vůbec neopakují.

Zahrát si hru King Soldiers 3.





Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 23.01.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Drticka

Drticka | 17.05.18 v 12:10

dobrý je to

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 23.01.17 v 18:32

to vypadá jako worms


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce