článek

Zahrajte si na taxikáře ve hře Subway Taxi za 90%

Zahrajte si na taxikáře ve hře Subway Taxi za 90%

Jedná se o 2D závodní hru, ve které budete vozit jednotlivé pasažéry po městě a snažit se je dostat k zastávce metra. Jenže si říkáte, že to bude naprosto jednoduché, ale není tomu tak, protože vás čeká spousta nebezpečí a překážek.

Svobodný svět
Hra však nabízí naprosto svobodný svět a můžete jezdit opravdu kamkoliv. Může se stát, že sjedete z cesty do řeky a v takové chvíli ztratíte peníze. Musíte si dát velký pozor, abyste získali dostatek peněz. Nezapomínejte také na to, že autu dochází palivo. Když budete tankovat, tak získáte palivo, ale utratíte peníze.

Pasažéři, zastávky metra
Pokud vezmete do svého taxíku pasažéra, tak získáte peníze. Ty pak můžete utratit za benzín. V případě, že budete jezdit zbytečně dlouhé trasy, tak může nastat problém, že nedostanete dostatek peněz pro další provoz vaší taxi služby. Seberte své pasažéry před svými domovy a dopravte je na zastávku metra.
Gamesa má docela propracovanou fyziku, to znamená, když bude hrbol, tak auto uskočí, což může někdy zkomplikovat veškeré ježdění.
Dejte si pozor, abyste zbytečně nebourali.

Souhrn hry
Grafické zpracování je na dobré úrovní a fyzika je hodně dobře propracovaná. To znamená, že se auto chová tak, jak by se asi chovalo v reálném světě. Proto je gamesa velmi oblíbená.

Zahrajte si hru Subway Taxi.



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 16.02.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Drticka

Drticka | 21.05.18 v 14:19

nemám řidičák

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 16.02.17 v 18:40

hrát si na taxikáře je docela zábava