článek

Zahrajte si HTML5 hru Badland CZ za 95%

Zahrajte si HTML5 hru Badland CZ za 95%

Díky technologii HTML5 se dostávají i samotné mobilní hry na internet. Právě proto můžeme vídat některé hry z mobilních telefonů ve vašem prohlížeči. Dnes se objevila hra Badland v českém jazyce, která původně byla na Android telefonech z roku 2013.
Jednoduché ovládání jen za pomoci kliknutí
Stačí jednoduše kliknout na hrací plochu a záhadný hrdina povyskočí výše. Takto to můžete dělat až do doby, dokud nedojdete na konec celé gamesy. Při své cestě sbíráte nejrůznější koule. Následně se tak stáváte větším. Před vámi je také několik nebezpečných překážek, kde si musíte dát obrovský pozor na to, abyste se nikde o nic nezasekli.

Parádní grafika a atmosféra
Největší přednostní je však dechberoucí atmosféra a grafické zpracování. Hra disponuje propracovanými zvuky a více jak 240 náročnými misemi, takže máte opravdu co dělat. V cestě vám budou stát nejrůznější pasti, kterým se musíte vyhnout. Čím těžší hrdina je, tak tím rychleji začne padat dolů a musí vynaložit větší úsilí k překonání překážky. Takhle se vám veškerá obtížnost bude zvyšovat, a to právě tím, že hrdina začne v průběhu cesty tloustnout.

Shrnutí online HTML5 hry
Je zapotřebí udělat vše proto, abyste se dostali na samotný konec. Gamesa nabízí spoustu úrovní, jednoduché ovládání a hlavně několik překážek, které se budete snažit neustále překonávat. U nás jste si hru mohli zahrát na Android zařízeních v roce 2014, kdy jsme ji umístili na naše stránky. Můžete si ji tentokrát zahrát přímo v prohlížeči a gamesu nemusíte ani instalovat do svého mobilního telefonu.

Chci si zahrát hru Badland CZ.



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 08.03.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Drticka

Drticka | 16.05.18 v 08:39

jde to

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.06.17 v 17:28

no nevím co si myslet vypadá to všelijak


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce