článek

Zahrajte si hru pro více hráčů se zombie protivníky za 90%

Zahrajte si hru pro více hráčů se zombie protivníky za 90%

Přijďte si opět zahrát hru pro více hráčů. Perfektní 3D grafika z populárního Minecraftu. Máte šanci si zahrát proti ostatním hráčům z celého světa, jen je potřeba najít vhodnou dobu, kdy jsou na serveru lidé. K dispozici máte tři herní servery. Pokud si zvolíte třeba Asii, tak se nemůžete divit velkým odezvám.


Malé úrovně, ale spousta zábavy
Pokud se nemáte ke komu připojit nebo si chcete zahrát se svými kamarády, tak si můžete vytvořit místnost, kde se budou boje odehrávat. Úroveň si můžete zaheslovat, pokud budete chtít a zahrát si tak pouze se svými kamarády. K dispozici jsou čtyři různé mapy, na kterých se dá hrát. Dejte si na všechno velký pozor.

Dva módy a spousta zbraní k dispozici
Aby toho nebylo málo, tak v gamese naleznete celkem šest zbraní. Jedná se o klasické pistole, odstřelovací zbraně nebo raketomety. Krom toho jsou k nalezení dva herní módy. Ten první je týmový deathmatch a druhý klasický deathmatch, ve kterém bojujete všichni proti všem. Každá mapa může mít maximálně 16 hráčů a jedno kolo může trvat 20 minut.

Shrnutí online hry pro více hráčů
Pokud chcete zábavu na malém prostoru, kde nemusíte zdlouhavě hledat svého nepřítele, tak věřte, že jste tady správně. Existuje totiž spousta her, ale ty mají obrovské úrovně, kde musíte svého protivníka dlouze hledat. K dispozici jsou vyvýšená místa, ze kterých máte možnost své protihráče odstřelovat s odstřelovací zbraní. Najděte způsob, jak zneškodníte své nepřátelské hráče a staňte se tím nejlepším na všech serverech.

Zahraj si online hru Zumbie Blocky Land




Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 14.11.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce