článek

Zachraňte svět před ďábelskými protivníky za 93%

Zachraňte svět před ďábelskými protivníky za 93%

Celý příběh pojednává o tom, jak se zlí nepřátelé dostali z pekla přes pekelnou bránu na povrch země. Je to obrovská pohroma, protože obléhají velké území. Tento portál je umístěn uprostřed hradu, ale než se k němu dostanete, tak potřebujete najít všech 12 klíč, se kterými tento portál uzavřete.

Ovládání hry Legacy of The Black Tower je velmi jednoduché
Nejedná se o vůbec složitou gamesu na ovládání. Pohybujete se za pomoci šipek, využíváte tři různé zbraně a otáčíte se s myší. Problém nastane ve chvíli, kdy online hru nehrajete přes celou obrazovku. V takové situaci se velmi jednoduše může stát, že vyjedete z herní plochy a v těžkých bojích nebudete mít možnost se otáčet. Proto doporučujeme, abyste 3D hru hráli právě přes celou obrazovku.
Samotné grafické zpracování není vůbec špatné, takže přes celou obrazovku to bude naprosto jiná zábava.

Obrovské území, po kterém se pohybujete
Po celém tomto území je rozmístěno 12 klíčů. Ty musíte najít a následně se vydat právě do hradu, kde je portál, přes který se na zemi dostávají ďábelští nepřátelé. Čím blíže budete k hradu, tak tím více kostlivců se bude kolem vás pohybovat.
K dispozici na zničení těchto pekelných „vojáků“ máte ohnivou zbraň, zmrazující nebo obyčejnou. Ty silnější zbraně typu oheň a mráz jsou značně omezeny, proto se je snažte nevyplýtvat. Při zabití kostlivce však můžete ohnivý náboj opět získat.

Celkem svobodný svět, až na pár chyb
Tento svět je opravdu svobodný. Můžete vylézt na různé hory a překonávat je, ale pokud se hře bude zdát, že byste se při pádu mohli zabít, tak vás prostě dále nepustí. Problémem pak bude i samotný návrat zpět tam, odkud jste přišli, což je škoda.
V případě, že zažíváte „lagy“, tak máte možnost změnit kvalitu grafického zpracování. Chybí však hra pro více hráčů, kde byste mohli se svými kamarády proti sobě soupeřit. Pokud hru jednou projdete, tak už se k ní pravděpodobně nevrátíte, ale věřte, že jen tak jednoduše a rychle gamesu neprojdete a bude to opravdu velký boj.

Zahraj si Legafy of the Black Tower 3D




Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 12.09.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Drticka

Drticka | 27.05.18 v 05:58

to neni nic pro mě

assaly

assaly | 01.10.16 v 17:07

jsem na tom podobně

janice11

janice11 | 26.09.16 v 10:07

Ovládat najednou šipky i myš mi dělá problémy. Jsem nešika.


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce