článek

Zachraň obyvatele města před požárem ve hře FireDawgs za 90%

Zachraň obyvatele města před požárem ve hře FireDawgs za 90%

Zahrajte si závodní hru, ve které si užijete s hasičským vozidlem. Jedete v opravdu hustém provozu a hasíte veškeré požáry co nejrychleji to jde. Požár nesmí za žádnou cenu ohrozit bezpečnost obyvatel, protože oheň se bude šířit opravdu rychle. Výhodou je, že vaše hasičské auto je naprosto nezničitelné, takže s ním můžete bourat do překážek, jak jen budete chtít.

Ovládání je poněkud náročnější
Jedná se o velmi citlivé ovládání a navíc automobil jezdí opravdu velice rychle. Dejte si pozor, abyste hořící budovu neminuli a vždy se trefili. Se svým vodním dělem máte za úkol uhasit veškerý požár, který se zde nachází. Projíždějte ulicemi města, získávejte zlaté mince a neustále se vylepšujte. Ovládání není sice jednoduché, ale díky tomu, že je vozidlo nezničitelné, tak není překážkou.

Grafické zpracování hry
Kreslené grafické zpracování není nikterak náročné na PC sestavu, takže si gamesu zahraje opravdu každý. V cestě vám stojí několik překážek, ale ty zvládnete levou zadní. Projeďte obrovským územím a zachraňte obyvatele před požáry. Určitě bude lepší, když se zaregistrujete, protože máte následně možnost získávat své skóre a porovnávat se tak s ostatními hráči ve světě. Dejte si pozor, aby nikdo ve městě neuhořel, protože i když se vašemu autu nemůže nic stát, tak jste omezeni počtem životů, ale ne vašich, ale obyvatel města.

Shrnutí online hry
Pokud hledáte webovou hru na odreagování, tak tato 3D hasičská gamesa je ta pravá pro vás. Dejte si pozor na to, kam jedete a hlavně, abyste zvolili vždy tu nejkratší trasu k samotnému požáru, protože se může stát, že to třeba nestihnete včas.

Chci si zahrát hru FireDawgs



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 12.12.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Drticka

Drticka | 20.05.18 v 10:30

dobrá hra


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce