článek

Vybudujte si svou horskou dráhu v Rollercoaster Creator Express za 98%

Vybudujte si svou horskou dráhu v Rollercoaster Creator Express za 98%

Jedná se o pokračování úspěšné logické hry, ve které stavíte horské dráhy, aby na nich posléze mohli vaši návštěvníci jezdit. Hlavním úkolem je bez nehody dojet do cíle a mezitím posbírat dostatek zlatých hvězdiček. Je pro vás připraveno celkem 35 různě náročných úrovní, které musíte za každou cenu zvládnout.
Možnost 3D pohledu
Snažte se udělat vše proto, aby byl sjezd naprosto adrenalinový a návštěvníkům se líbil. Zároveň dojeďte v pořádku do cílové stanice na druhém konci. Začátek je jednoduchý, ale časem se hvězdičky sbírají velmi obtížně a musíte si dát pozor, abyste neměli příliš prudké změny na trati. Může se totiž stát, že se vůz odtrhne a v takové situaci by nastal konec hry.
Avšak největší výhodou je 3D pohled. Až postavíte trať a vypustíte vůz, tak se můžete přepnout na 3D pohled a podívat se, jak to vidí vaši návštěvníci.

Cestujete přes několik kontinentů
Nebudete jen v Evropě. Dostanete se také do USA nebo Asie. Cíl je však všude stejný, jen se může stát, že bude obtížnější na něho dosáhnout. Hra je také k dispozici pro mobilní telefony, takže si aplikaci můžete rovnou stáhnout a hrát gamesu opravdu odkudkoliv.

Shrnutí hry
Nebudete stavět pouze rovné úseky, ale zabudujte do trasy také loopy, kde se vůz bude muset otáčet, aby dosáhl na místa, kam by jinak nedosáhl. Věříme, že to zvládnete a v naprostém pořádku dojedete až na samotný konec.

Zahrajte si 3D hru Rollercoaster Creator Express.




Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 09.02.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Drticka

Drticka | 17.05.18 v 12:05

to si záhráji

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 09.02.17 v 16:10

myslím že jsem to už hrála a bavilo mě to a moc