článek

Ubraň svou galaxii před mimozemskými nepřáteli za 90%

Ubraň svou galaxii před mimozemskými nepřáteli za 90%

Na světě je další akční střílečka, která je dostupná pro široké spektrum hráčů. Jedná se totiž o hru pro více hráčů. Nejprve si musíte vybrat, na jakém serveru si chcete zahrát. Tuto gamesu hraje spousta lidí, takže se málokdy stane, že na serveru nikdo nebude.

Týmová spolupráce je tady na prvním místě
Pokud nebudete týmový hráč, tak si toho moc neužijete, je potřeba, abyste chodili vždy ve dvou a společně si chránili záda. Nikdy totiž nevíte, odkud se daný nepřítel objeví. Je potřeba, abyste se připojili buď na stranu vojáků nebo mimozemšťanů. Je to jen na vás, na kterou stranu se více přikloníte.
Tak či onak musíte pro svůj tým nasbírat dostatek bodů. K dispozici není jenom jeden mód nebo mapa.

Týmová hra, Deathmatch nebo hra na odstřelovače
K dispozici jsou právě tyto módy. V týmové hře musíte spoléhat na svého spoluhráče, který nemá někdy moc dobrou odezvu, co se týče internetového připojení, takže se může stát, že vám ani nepomůže a stejně budete odkázáni sami na sebe. Vyhrává ten tým, který získá dostatek bodů.
V módu deathmatch hrajete sami. Je to super právě v tom, že nemusíte na nikoho čekat a dávat si pozor, na koho střílíte. V takovém módu můžete střílet opravdu všude.
O odstřelovacím módu se netřeba vyjadřovat. Název mluví sám za sebe.

10 propracovaných map
K dispozici máte skvělé mapy, které jsou dobře propracované. Disponují spoustou míst, kde se můžete schovat a zároveň jsou ve výborném grafickém zpracování (dá se během hry měnit, podle toho, jestli se vám hra seká nebo nikoliv).

Souhrn hry Galactic Alien Mars
V konečném součtu hře dáváme 90%. Disponuje kvalitním herním zpracováním a grafikou. K dispozici je hned několik módů a na jedné mapě může hrát až 16 hráčů, takže se moc často nestává, že narazíte na prázdná místa. V módu deathmatch zažijete opravdu neuvěřitelnou akci.
Těch 10%, které chybí do 100% hodnocení, ubíráme právě za obrovské odezvy jednotlivých hráčů. Často se tak stává, že daný hráč se seká a trefit ho je opravdu o štěstí.

Zahrát si Galactic Alien Mars




Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 24.10.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Drticka

Drticka | 20.05.18 v 10:37

střílečká opět


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce