článek

The Secret Life of Pets: Unleashed™ - barevná match-3 hra přesně na motivy filmu (85 %)

The Secret Life of Pets: Unleashed™ - barevná match-3 hra přesně na motivy filmu (85 %)

Hra na motivy filmu Tajný život mazlíčků dorazila na mobilní zařízení s operačním systémem Android i iOS. Hra ve stylu match-3 vás donutí zapojit mozek, ale není to jen o spojování objektů do trojic. Ve hře na vás čekají bonusy, nejrůznější překážky a stylové animace okořeněné dávkou humoru.

Match-3 jak se patří
V každém levelu na vás čeká hrací plocha plná psích hraček, které pomocí dotykového displeje přesunujete vertikálně nebo horizontálně o jedno políčko a snažíte se tak vytvořit alespoň trojici téže barvy. Zní to jednodušeji, než se pak ukáže ve skutečnosti. S omezeným počtem tahů totiž budete muset plnit úkoly, jako je sběr různých objektů, ničit bariéry nebo nahrát potřebné body.

Power-upy a bonusy
Ve vašem snažení vám vydatně pomohou nejrůznější power-upy, které vytvoříte spojením více než 3 kousků. Tyto objekty pak dovedou zničit okolní řady a mají mnohem vyšší možnosti vzniku ničivého komba. V podstatě platí, že kdykoli máte možnost vytvořit power-up, udělejte to.
Další bonusy jsou už pak k dostání pouze za speciální mince, respektive za mikrotransakce, ale dá se hrát i bez nich. Pravda, v některých úrovních by se náramně šikly, ale nikdo vás nenutí nakupovat za skutečné peníze.

Animace plné humoru
Hra odkazuje na stejnojmenný film, a tak se můžete těšit na pěkné animace v čele s hlavními hrdiny příběhu, a to včetně zvukového doprovodu. Pokud jste viděli oficiální trailer, dočkáte se i ve hře některých scének.
Hra má svůj vtip a kouzlo, ale také pár klasických nedostatků, jako jsou například herní životy, které se doplňují v časových intervalech. Pokud se vám tedy nebude dařit, váš progres bude značně zpomalen.
Za nasbírané hvězdičky můžete získat těžko dostupné a jinak placené bonusy, které si vyzvednete pouze v případě k připojení k síti. Hru jako takovou však můžete spustit i off-line, což je rozhodně plus.
Větším nedostatkem je to, že po čase se náplň úrovní začne opakovat, byť obtížnost neustále stoupá. Na druhou stranu pro milovníky „spojovaček“ je tento kousek solidním žroutem času.

Hra je ke stažení jak pro operační systém iOSiOS, tak Android.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 25.07.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Drticka

Drticka | 21.05.18 v 14:13

to mě báví

assaly

assaly | 26.07.16 v 20:12

hezký


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce