článek

Strategická online hra ve 3D Battle Towers za 90%

Strategická online hra ve 3D Battle Towers za 90%

Zahrajte si velice propracovanou strategii, ve které si pro vás hra připravila neskutečnou porci zábavy a úrovní. Je velmi důležité postavit kolem svého hradu dostatek obranných věží, protože hned na začátku začnete provokovat svého nepřítele. Ten se na vás velice naštval. Jelikož jste s ním uzavírali v minulosti mír a právě teď byl porušen. Vaše vesnice je tak pod neustálým útokem, a je potřeba se bránit.

Dostatek bojovníků a věží pro obranu i útok
Nemusíte se ale ničeho obávat, že by nastala situace, kdy nebudete mít dostatek bojových jednotek. Ze začátku vás hra nějakou dobu zaučuje, takže se nemusíte o nic starat, ale poté jedete na vlastní pěst a plníte zadané úkoly. Je velmi důležité zlikvidovat celou jejich vesnici, ale nezapomínejte na to, že je potřeba také bránit tu svou. Rozestavte kolem svého hlavního hradu obranné věže, ty v té nejhorší chvíli dokážou vystřelit šípy na nepřítele a zneškodnit ho v případě, že mají dostatečnou sílu.

Střídání dne a nocí
Ve hře se střídá den a noc a někteří nepřátelé schválně začnou útočit v noc, kdy je snížená viditelnost a tak nejlepší doba na útok. Je důležité, abyste vytěžili dostatek surovin pro následnou výrobu nových budov nebo vojáků. Záleží podle vašeho skóre, jestli se vám odemknou nové možnosti. Pokud si už nebudete vědět rady, tak je tady možnost se vzdát, ale nepřináší to nic odvážného, a proto to nedoporučujeme. Zaregistrujte se na serveru a získávejte ocenění s možností si gamesu zahrát odkudkoliv od pozice, kde jste naposled skončili. Vysílejte do boje své vojáky a zničte svého nepřítele.

Souhrn hry
Podle plnění jednotlivých úkolů hry budete následně náležitě odměněni. Čeká vás dlouhá cesta, kde budete bojovat, proto je potřeba na lehkých misích získat dostatek zlatých mincí a tam, kde je úroveň obtížná, tak nakoupit dostatek vojáků.
Jednoduchá online hra pro jednoho hráče, kde si musíte naplánovat svou strategii, protože jinak nemáte proti svému nepříteli žádnou šanci.

Zahrát si Battle Towers Online hru.




Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 28.11.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Drticka

Drticka | 31.05.18 v 08:55

nejsemná dlouhé hry

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 04.01.17 v 19:02

To by šlo a zabavilo by na nějakou dobu


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce