článek

Star Wars™: Uprising - zažijte svět Hvězdných válek na vlastní kůži (92 %)

Star Wars™: Uprising - zažijte svět Hvězdných válek na vlastní kůži (92 %)

Masivní RPGčko s tematikou Star Wars. Vyberte si svoji stranu a vrhněte se do velkolepého dobrodružství s miliony hráčů z celého světa. Budujte svůj charakter, bojujte proti nepřátelům, plňte hromady questů a poznejte celý svět Star Wars: Uprising. Úvod
MMORPG ze světa fantasy jsou mezi hráči velice horké zboží. Velký otevřený svět s volností pohybu, roztodivní nepřátelé a někdy také vedlejší postavy vám přinesou dlouhotrvající herní zážitky. Někdy je ale fajn z tohoto světa vypadnout a užít si o poznání známější prostředí - a tak tu máme mobilní on-line RPG Star Wars: Uprising.

Tvorba postavy
Základem je samozřejmě vymazlený avatar. Ve hře máte k dispozici hned několik ras, které si přizpůsobíte ze solidní škály tvářiček a dalších prvků podle svých představ (udělat něco na způsob náctiletého Darth Maula nebude problém). Poté už se roztáčí kolotoč příběhu a haldy questů.

RPG jako řemen
Vynechme příběhovou omáčku a podívejme se na hlavní hru. Hned na úvod je třeba říct, že hra je poměrně našlapaná nejrůznějšími možnostmi a jejich objevování vás bude velmi dobře motivovat a držet u displeje, dokud se vám nevybije baterka.
V rámci jednotlivých misí se dočkáte poměrně hodně přímočaré koridorovky, ve které nemáte větší prostor uchýlit se mimo naplánované bojové lokace. Na druhou stranu se i v tom málu dají najít objekty ke zničení, ze kterých získáte další mince a možná i nějaký ten loot.
Nepřátelé se na vás řítí zpravidla v houfu a střelba probíhá automaticky. Nechybí ani souboje s bossy ani upgrade charakteru, vybavení a zbraní. Ve hře máte široké možnosti vylepšování. Nejrůznější zbraně, helmy, kalhoty, botky. V rámci inventáře okamžitě vidíte, co je lepší a čeho je lepší se zbavit.

Ovládání
Jak již bylo řečeno, střelba probíhá automaticky, ale vše ostatní je ve vaší režii. Pomocí dotykového displeje označujete konkrétní nepřátele, na které budete mířit. To vám dává možnost strategie a prostor k manévrům. Můžete se tak nejdřív zaměřit na ty silnější. Pomocí úhybných manévrů získáte čas a dojde také na speciální efekty a "kouzla" útok zblízka i zdálky.
Za zmínku stojí i kamera. Hra sama o sobě, především na displejích telefonů (i s úhlopříčkou 5 palců), má dost vzdálenou kameru a pohyb je trochu těžkopádný. Naštěstí není problém scenérii přiblížit a vychutnat si tak detaily boje nebo artefakty ze Star Wars kolem vás.
A u pohybu ještě chvíli zůstaneme. V rámci dobrodružství cestujete mezi planetami, takže odpadá nějaké zdlouhavé hledání questů. V dané lokalitě na "náměstí" se můžete volně pohybovat (i když by charakter mohl chodit rychleji...).

Celkové hodnocení
RPG s tematikou Star Wars zdarma. Hra má poněkud pomalejší rozjezd, ale poté objevíte velmi bohatý obsah, který vás vtáhne do děje. Vše doplňuje parádní 3D grafika a hudební doprovod ze slavné ságy. Samozřejmostí je nutnost připojení k internetu a ve vašem zařízení si rezervujte i vcelku objemnou kapacitu volného místa - zhruba 1.4 GB.

Hra je ke stažení zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 12.10.2015


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Drticka

Drticka | 23.05.18 v 13:57

nic pro mě

miro1971

miro1971 | 27.07.16 v 19:04

vipada to byt dobra hra ale nic premna

lubkoo

lubkoo | 08.07.16 v 08:53

skusal som hrat ale moc ma to nezaujalo

3K171

3K171 | 02.01.16 v 08:16

vizera celkom dobre mozno skusim

Laugher

Laugher | 26.12.15 v 15:39

RPG s tematikou Star Wars zdarma

LubomirOffertaler

LubomirOffertaler | 19.12.15 v 20:07

zabavne

elf

elf | 08.12.15 v 22:37

tohle mě baví


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce