článek

Staňte se manažerem fotbalového týmu

Staňte se manažerem fotbalového týmu

Určitě jste hráli FIFU nebo jinou podobnou fotbalovou hru, kde jste si zařizovali přestupy, zlepšovali svůj tým a následně za něj hráli. Dnes máte šanci rozběhnout svůj nejlepší tým a začít vyhrávat.
Začátky nejsou jednoduché a nikdy nebudou
Stát se fotbalovým manažerem není jednoduché. I když se budete snažit sebevíc, tak se může stát, že nikdy nedokážete vyhrát pohár. Navíc Top League Manager je online hra, ve které se připojíte na daný server pod svým účtem a hrajete proti jiným týmům z celého světa. Tyto týmy mají svého manažera (hráče za počítačem), který jim nakupuje nové věci a vede je k vítězství.

Nákupy hráčů
Podle peněz si ze začátku nakupte kvalitní hráče. Po rozkliknutí každého fotbalisty uvidíte jeho výkon v jednotlivých částech. Pokud budete chtít nakoupit fotbalistu do útoku, tak musíte hledat někoho, kdo má výdrž a dobrou přesnost střel na bránu. Do obrany by se zase takový člověk nehodil, tam je zapotřebí, aby dokázal přesně přihrávat a udržet balón i ve vypjaté situace.
Krom schopností každý hráč disponuje i základními vlastnostmi, jako je inteligence ve hře, kreativita, ambice, síla, rychlost.

Pojmenujte si svůj klub, nakupte televizní práva
Aby se váš klub mohl nějak prezentovat, tak potřebuje mít své jméno. Nejlepší bude takové, které se snadno zapamatuje. Samozřejmě každý fotbalový tým by měl mít i svůj stadion, ze kterého následně dostane peníze pro další rozvoj. Dalšími příjmy mohou být sponzoři, výhry nebo dary.
Výdaje jsou většinou na tréninky, přechody jednotlivých hráčů, výplaty a další. V konečné fázi své cash flow musíte mít v plusu. To znamená, že nemůžete vést tým, který budete neustále zadlužovat. V takovém případě byste se moc daleko nedostali.
Pokud si podepíšete televizní práva, tak budete dostávat peníze za přenosy, následně si zvolte svého sponzora (reklama na dresech), který vám bude taktéž dávat peníze. Mějte na paměti, že špatný sponzor může celý tým táhnout ke dnu. Může se tak stát, pokud nebude platit včas nebo nebude platit vůbec.

V konečné fázi se pusťte do bojů
Pokud si tým připravíte, tak se můžete vydat na svůj první zápas. Nehrajete ho, jen se díváte, jak váš fotbalový tým hraje. Je to takový online přenos, kde vidíte, co se na hřišti děje a také, jaké přednosti má soupeř. Pokud bude míč v dolní části hry většinu času na vašem území, tak to znamená, že je u vašeho týmu něco špatně a měli byste s ním něco dělat.

TOP League Manager k online hraní ve vašem prohlížeči.



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 20.06.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Drticka

Drticka | 27.05.18 v 06:02

ráda vyhrávám

assaly

assaly | 08.07.16 v 08:50

fotbalu teď bylo dost :-)

miro1971

miro1971 | 04.07.16 v 12:27

tak na toto nemam

lubkoo

lubkoo | 03.07.16 v 23:22

mna futbal bohie jak nebavi

janice11

janice11 | 03.07.16 v 07:38

Mně stačí současné mistrovství! To jsou výsledky!!


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce