článek

Soči ve vašem mobilu

Soči ve vašem mobilu

Krevní teplota stoupá, potíte se, nemůžete spát ani se zvednout od televize. Pokud tedy nemáte těžkou chřipku, jste nepochybně zasaženi „Soči horečkou“. S jakými aplikacemi budete mít olympiádu v neustálém dohledu? Tady je výběr několika zajímavých aplikací. No a je to tady. O sportovním zápolení nás budou hojně informovat média ze všech koutů. Proč si ale neusnadnit práci a mít ty nejčerstvější informace, přehledy a statistiky okamžitě a pohodlně v telefonu?

1. ZOH 2014
Jako první na ráně je samozřejmě oficiální česká aplikace k této události. Na základě recenze je to opravdu povedená „appka“, která vám dá perfektní přehled, a to jak v oblasti zpravodajství, tak statistik a programu. Pro zvýšení funkčnosti nechybí takové prvky jako je notifikace nebo výpis toho, kde a kdy můžete určitou disciplínu sledovat v televizi. Recenze zde.

2. Ice Hockey – Sochi 2014
Spousta z nás jistě nedočkavě vyhlíží především hokejový turnaj. Tuto nejrychlejší kolektivní hru budete mít pod palcem díky další oficiální aplikaci pro Android přímo od IIHF. Najdete zde jak mužský, tak ženský turnaj, k tomu kopu statistik, přehledů a základních informací o jednotlivých zápasech, přehled týmů a samozřejmě novinky napříč turnajem. Pokud se chcete soustředit pouze a především na hokej, neměla by vám tato aplikace chybět.

3. Sochi 2014 WOW
Olympijská aplikace od Samsungu, která zpočátku působí možná trochu nepřehledně, než se náležitě zorientujete. Po instalaci si vyberete zemi, případně také sport či atleta. Kromě klasického programu, zpráv a výsledků je zde možná filtrace na základě jedné konkrétní země. Uvidíte tak rovnou umístění českých sportovců. Nevýhodou je (celkem přirozeně) absence češtiny.

4. ČT sport
Je samozřejmé, že během olympiády nás bude sportovními událostmi bombardovat také zpravodajství. Pokud si mám vybrat, tak jednoznačně volím ČT sport. Na základě každodenních zpráv jiné televize, která také zprostředkovává olympiádu, nechci ani domýšlet, jakými „důležitými“ informacemi by nás krmila (třeba jestli si Jaromír Jágr dal před zápasem kuře s těstovinami a pak si zdřímnul…), proto volím osvědčené zpravodajství ČT, navíc s možností streamu jejich vysílání on-line. Recenze zde.

5. Sochi 2014 Results
Název mluví jasně. Aplikace nabídne přehled výsledků všech olympijských i paralympijských disciplín. Výběr sportů, program, zpravodajství a novinky, fotografie a videa jsou samozřejmostí. Sympatická je její přehlednost a účelovost pro snadné nalezení informací. Oproti ostatním ale nepřináší zase nic odlišného.
Aplikací, které tak či onak zpracovávají dění v ruském Soči je samozřejmě ještě víc a de facto záleží na vás, čemu dáte přednost a co vám nejvíce sedne. Tento přehled však ukazuje prověřené a mezi uživateli jedny z nejoblíbenějších aplikací. A na čem budete olympiádu sledovat vy?



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 09.02.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

elf

elf | 01.03.15 v 17:16

první je nejlepší


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce