článek

Sniper Fury - nejenom sniperka, ale také málo energie (79 %)

Sniper Fury - nejenom sniperka, ale také málo energie (79 %)

Sniper Fury - akční mobilní hra, ve které budete likvidovat nepřátele nejen z uctivé vzdálenosti, ale také v pěkné rychlých přestřelkách. Velmi zábavná hra, která však trpí moderními neduhy. Pojďme se na ni podívat blíže.
Úvodem
Svět má do mírumilovnosti daleko, a tak se vydáváte na řadu nebezpečných misí s cílem popravit vysoce postavené důstojníky a pomoct při plnění armádních misí. Záškodnické úkoly v sobě zahrnují také likvidaci vozidel, sestřelení pilotů nebo ochranu vašich parťáků. V první řadě je fajn, že se hra neomezuje pouze na sniperskou činnost, ale dojde také na svižnou kosičku ze samopalu.

Herní režimy
Ve hře se budete pohybovat v několika akčních režimech. V první řadě je tady příběhový mód, který vás provede jednotlivými misemi v několika fázích a střídají se zde zbraně i úkoly. Po hříchu je to však nejzdlouhavější režim, který ve hře je. Abyste se totiž mohli pustit do akce, musíte mít náležitě vybavenou zbraň. To stojí pořádný ranec peněz, a než se dostanete na potřebnou palebnou sílu, čeká vás řada vedlejších úkolů.
Asi nejvíce času strávíte tedy v ostatních režimech, které se liší použitou zbraní, a aspoň částečně tak můžete eliminovat stereotyp likvidace nepřátel v časovém limitu a získávání peněz na upgrade.
Nechybí ani speciální eventy a kromě misí se můžete pustit do soupeření s ostatními hráči. Každý uživatel má totiž jakousi vlastní základnu, kterou vylepšuje za generované zlato, nakupuje obránce apod. V případě ataku musíte během časového limitu (jak jinak) prorazit obranu a sejmout protivníka.

Ovládání
Vše je podřízeno intuitivnímu a jednoduchému ovládání skrze dotykový displej. V roli snipera samozřejmě budete moci zaměřovat, zoomovat a využívat nějaké ty vychytávky. Jindy vás zase čeká šílená kosička nepřátel, ale vždy bude třeba přesně mířit a rychle jednat, protože časový limit je neúprosný. Přesná ruka a pevné nervy jsou tak cestou k vítězství.

Zbraně a upgrade
Nějaké nákupy zbraní se ve Sniper Fury nekonají. K dispozici máte pouze primární zbraň, kterou budete vylepšovat, vylepšovat a zase vylepšovat, abyste se posunuli dál v příběhovém módu. Peníze získáváte za splnění misí a není třeba moc přemýšlet, co dělat. Prostě jen hrajete mise, získáváte peníze a ty utrácíte. Jednoduché, ale bohužel po čase taky stereotypní.

Vizuální zpracování je na dobré úrovni, ale hru to z průměru moc nevytahuje. Hlavní díl na tom má především herní energie. Dostupných 10 kousků totiž vyberete celkem rychle, navíc když někdy mizí po 2, a tak budete muset čekat. Progres nezrychlí ani postup na novou úroveň. Hra je tak ideální pro relativně nenáročné a občasné hráče, kteří preferují občasné oddělání nepřátel sniperkou. Naopak fanoušci akčních přestřelek ve vysokém tempu budou zklamáni hned na začátku nebo při prvním vybití energie.
Hra Sniper Fury je ke stažení zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 23.02.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

miro1971

miro1971 | 11.07.16 v 21:18

tak tato hra je perfektna

lubkoo

lubkoo | 05.07.16 v 06:35

Taketo hry mozem

janice11

janice11 | 08.03.16 v 06:29

Střílečku nemusím.

Petosko

Petosko | 26.02.16 v 00:09

Wow další zajímavá střílečka :)


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce