článek

Slenderman musí zemřít online 3D hra za 90%

Slenderman musí zemřít online 3D hra za 90%

Určitě znáte velmi strašidelnou online hru Slenderman, ve které se mohl tento zabiják objevit opravdu kdekoliv. Slenderman je známý temným prostředím, kde se všechno odehrává. Nikdy nevíte, kde se znova vynoří, a proto vás drží gamesa v naprostém napětí. To je důvod, proč si ji hráči oblíbili a s vášní ji hrají i když mají strach.
Zhasněte světla, nasaďte sluchátka a pojďte do toho
Je tma, celkem chladno a z několika stran jdou slyšet zvuky. Nevíte však, co to může být, proto to jdete celé prozkoumat. Hrajete za vojáka, který se pohybuje v průmyslové zóně, kde je spousta skladů. Abyste si mohli zachránit život, tak je potřeba najít devět velice důležitých zápisků.
Jenže Slenderman tady není sám a má své pomocníky, na které se můžete normálně podívat, jenže ty potřebujete všechny zabít, protože nejste nesmrtelní.

Naštěstí máte svou zbraň, kterou můžete použít
Jako správný voják máte svou pistoli neustále při sobě, a tak jste nešli prozkoumat území beze zbraně. Vidíte jen na pár kroků a nemáte dost dobrý přehled o situaci ze stran. Jelikož je noc, tak si svítíte pouhou baterkou. Projděte celou průmyslovou zónu a najděte Slendermana, kterého zabijete.

Hrajte hru přes celou obrazovku
Abyste si atmosféru naprosto užili, tak nezapomeňte, že je potřeba hrát hru přes celou obrazovku. Jedině tak se nestane, že vám myš vyjede z herní plochy. Protivníci nejsou nikterak strašidelní, ale horší je spíše to, že nikdy nevíte, kde se objeví.
Právě lekací části gamesy jsou ty nejhorší.
Zahrajte si hru, ve které se budete na každém kroku bát.

Chci si zahrát Slenderman Must Die.



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 03.10.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

majki19

majki19 | 04.02.17 v 11:03

Slenderman je stara dobra horrorova klasika :)

janice11

janice11 | 07.10.16 v 07:05

Asi není pro mě.


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce