článek

Retro 2D HTML5 hra Slay.one za 98%

Retro 2D HTML5 hra Slay.one za 98%

Máte chuť si zahrát retro online hru, která vás vrátí o pár let zpátky? Jedná se o novou propracovanou akční gamesu v HTML5. Jedná se o hru pro více hráčů, takže se stačí připojit k některému z dostupných zápasů a můžete začít.
Vytvořte si i svou vlastní místnost pro boje
Máte také šanci si otevřít svou místnost pro boje. Založte ji a nechte připojit i své kamarády. U sebe máte spoustu zbraní, které si dokáží poradit opravdu s kýmkoliv. Je tady nespočet nových zbraní, takže je nezapomínejte využít.
Když vytvoříte svou místnost (arénu), tak se kdokoliv ze světa může připojit.

Registrujte se a zlepšujte svého hrdinu
Zaregistrujte si svůj nick, díky kterému se nemůže stát, že by si vás někdy v budoucnu spletli hráči s někým jiným, ale hlavní je, že se vám všechno, co v HTML5 hře Slay.oneuděláte, ukládá na vzdálený server.
V případě, že se nerozhodnete založit místnost, tak se můžete už k někomu připojit.

Boj v obrovském světě
Aréna je opravdu velká, rozdělená na několik částí. V cestě vám stojí překážky, ale ty někdy zase naopak pomohou v ukrývání před protivníky. Můžete si následně vylepšit veškeré své schopnosti, abyste následně byli v dalších částech hry lepší.
Máte zde různá vylepšení pro své charaktery a věci. Třeba automatická střílna, právě tu dokážete vylepšit o větší sílu destrukce, zdraví a dostřel. K dispozici bude teleport za 1 200 zlatých, nebo i neviditelný mód. Všechny zajímavé schopnosti můžete získat, ale prvně sežeňte peníze.
Pokud si budete chtít vybrat jiného hrdinu, tak vás registrace nemine.

Souhrn zpracování HTML5 hry Slay.one
Pokud vás baví starší online hry nebo PC hry, tak tato gamesa vás navrátí zpět o několik let zpátky.
Obrovské plus za hru pro více hráčů. S počítačem a jeho umělou inteligencí se špatně hraje, ale s reálnými hráči je to naprosto něco jiného.

Chci hrát HTML5 hru Slay.one




Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 15.08.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Drticka

Drticka | 21.05.18 v 14:12

super


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce