článek

Online webová střílečka Time Gunners za 90%

Online webová střílečka Time Gunners za 90%

Jedná se o webovou 3D hru, ve které se připojíte ke svému týmu a začnete tomu druhému týmu krást časové krychličky. Tým, který získá všech 10, tak vyhrává. Výhodou je právě to, že se autoři snaží neustále gamesu vylepšovat, takže přidávají nové mapy, zbraně a funkce, což zvyšuje atraktivitu.
Prozatím vládne nedostatek hráčů
V této chvíli se velmi často stává, že se připojíte na server, ale nikdo tam není. Je to také dáno tím, že má hra malou propagaci, a tak o ní moc lidí neví. To vám dává ale jednu výhodu. Pokud si chcete zahrát s kamarádem, tak se stačí připojit, protože budete pravděpodobně jediní, kdo v danou chvíli budou hrát.
Možná se i díky vám připojí na server ostatní hráči, protože nikdo nebude hrát tam, kde nikdo není a čekat na to, až se někdo z hráčů připojí.

Nová mapa pro blízké boje
Vývojáři se rozhodli do hry zakomponovat takovou mapu, která poskytne boje z blízka. Je mnohem menší, než klasická. Díky tomu si zahrají hráči i v menším počtu a nejste tak rozprostřeni po obrovské mapě, kde byste se museli hledat.
Pulsní pistole má následující hodnoty „damage“: pokud někoho trefíte do hlavy, tak má sílu 51 bodů; pokud je elektricky nabitá, tak dostane sílu až 319 bodů. Ramena a paže jsou na úrovni 12 bodů respektive 79 bodů. Břicho 16 bodů a 99 bodů a na konec nohy. Ty jsou na úrovni 18 bodů a 64 bodů.

Možnost si zvolit kvalitu zobrazení
To ocení hlavně ti, kteří nemají dostatečně silný počítač. Můžete hru hrát v okně, ale v takovém případě doporučujeme hrát na nízkou nebo střední kvalitu. Pokud si zvolíte vysokou kvalitu zobrazení, tak gamesu hrajte přes celou obrazovku. Krásné grafické zpracování, post proces efekty, vyhlazování a mnohem více si můžete ve hře nastavit.

Shrnutí online hry Time Gunners
Opravdu výborná gamesa, která vás nepřestane jen tak bavit. Bráníte své časové krychle a spolupracujete s týmem . Máte možnost využívat spoustu bojových funkcí a zbraní. Navíc krásné grafické zpracování a realistické zvuky, dodávají gamese neskutečnou atmosféru.

Pusť hru Time Gunners Online 3D hra.




Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 29.08.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce