článek

Online hra s více hráči po internetu Tanx.IO za 95%

Online hra s více hráči po internetu Tanx.IO za 95%

Baví vás online hry pro více hráčů, ve kterých si zahrajete s ostatními hráči z celého světa? Tak to nesmíte promeškat další chytlavou hru z rodiny .io her. Tentokrát nehrajete za hady, ale za tanky, se kterými máte možnost likvidovat ostatní nepřátele na hrací ploše. Každý z nich má svou vlastní barvu.
Žádná vylepšení, pouze válka
Útočte na všechny nepřátele v obrovském prostoru, který je tady pro vás vytvořen. Každý z hráčů má svou vlastní barvu. Nejdůležitější však je, abyste získali největší počet bodů. Máte možnost se zaregistrovat, a tak si pojistit své jméno. Jde hlavně o to, aby když se znovu připojíte, tak musíte mít své jméno a skóre. V takové situaci si vás hráči budou více na serveru vážit.

Pouze jedná mapa
Ve hře je pouze jedná mapa, na které se bude všechno odehrávat. Což je víceméně škoda protože gamesa má solidní základ. Časem proto může přestat bavit. Ve hře máte možnost se opravovat, ale nic jiného se tady čekat nedá. Ovládání jednotlivých tanků je jednoduché, ale horší je v případě, pokud máte slabší internetové připojení, protože se mohou objevovat laggy.

Shrnutí hry
Graficky je hra dobře propracovaná a díky HTML5 technologii není vůbec náročná na specifikaci PC. Gamesa má spoustu zábavy, jen je velká škoda, že se nedají tanky vylepšovat a časem ztrácí zábavu díky tomu, že vše co hra nabízí je samotné skóre.


Zahrajte si Tanx.IO



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 09.01.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Drticka

Drticka | 17.05.18 v 12:06

super je to

majki19

majki19 | 04.02.17 v 11:10

.io hry nemam rad ale tato vyzera najlepsie z tejto rodiny hier pre slabsie pocitace to moze byt dobra hra :)

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.01.17 v 16:15

to by mohlo být dobrý


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce