článek

Online hra pro více hráčů Combat Reloaded za 85%

Online hra pro více hráčů Combat Reloaded za 85%

Zábavná hra z pohledu první osoby, která se velmi podobá hře typu Counter Strike a jemu podobným. Skvělé grafické zpracování na to, že se jedná o hru v prohlížeči. Celá gamesa je naprosto zdarma, nejsou zde žádné skryté poplatky. K dispozici je několik herních map a možností. Na začátku si vyberte server, kde budete hrát.

Zbraně, grafika, ovládání
Zbraně v této hře jsou různé, máte tady pouhý nůž nebo pistoli. Avšak časem si můžete obstarat silnější zbraně AK47 a další. Jednotlivé mapy jsou docela malé, a proto se nestane, že byste svého protivníka dlouho hledali. Jste tak neustále v akci. Snažte se získat pro sebe i pro svůj tým dostatek bodů, abyste mohli úroveň vyhrát.
Jednoduché ovládání za pomoci klávesnice a myši. Hrajte tak, jak jste zvyklí z normálních PC her, jen s tím rozdílem, že vše se odehrává ve vašem prohlížeči bez jakékoliv instalace.

Módy
Tak aby toho nebylo málo, tak si pro vás vývojáři připravili módy typu deathmatch, sniper, týmový deathmatch, berserk a mnohem více. Pokud nechcete hrát s neznámými lidmi na serveru, tak si můžete založit svou vlastní místnost a opatřit ji heslem. To heslo pak následně dáte svým kamarádům, kteří se k vám připojí a můžete hrát. V jednotlivých místnostech si dělejte kamarády, se kterými poté budete hrát. Staňte se nejlépe hodnoceným hráčem a uvidíte, jak vás budou hráči respektovat.

Shrnutí online hry pro více hráčů
Není zde žádná kampaň nebo hra pro jednoho hráče. Vše se odehrává online na serverech, kde jsou i ostatní hráči z celého světa. Nejlepší bude, když se připojíte na evropský server, protože tam můžete potkat i pařmeny z České republiky.

Hrát Combat Reloaded



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 05.12.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Drticka

Drticka | 30.05.18 v 10:44

záse střílečká

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 04.01.17 v 18:44

Takovéto hry mě baví