článek

Online hra pro více hráčů Blocky Gangster Warfare za 90%

Online hra pro více hráčů Blocky Gangster Warfare za 90%

Blocky Gangster Warfare je online hra pro více hráčů, ve které máte už hned od začátku kvalitní zbraň. Není to jak u jiných her, kdy začínáte s nožem a postupně získáváte normální střelné zbraně. Díky tomu si hra získalala také svou oblíbenost v celém světě.
Vyberte si server, na jakém budete hrát
Poté co si zvolíte svou zbraň, tak si můžete vybrat i server, kde budete hrát. Hlavně si nevybírejte servery v Asii nebo USA, protože pokud jste v České republice, tak by se vám mohlo stát, že budete mít opravdu dlouhou odezvu a nastanou tzv. “lagy“.
Už i tak některé herní servery v Evropě mají velké odezvy. Ničí to pak požitek z celé hry, protože se stane, že někdo z nepřátel zmizí, a poté se objeví úplně někde jinde. Díky tomu není ani šance na danou situaci rychle zareagovat a kvůli tomu třeba i zemřete.

Jak je to se zbraněmi?
Hned na začátku, než se někam připojíte, tak si můžete zvolit svou zbraň. Ze začátku je dostupná pouze jedna z nich, ale tím, jak se budete zlepšovat, tak získáváte lepší hodnocení, odemykají se vám nové zbraně a třeba časem, když se k online hře vrátíte, tak je tady budete mít. To vše však za předpokladu, že si na serveru založíte účet, což má své výhody.
Jsou tady zbraně jako normální pistole, AK-47, brokovnice, raketomet a třeba i odstřelovací zbraň.

Hru hrajte jen přes celou obrazovku
Nejlepší požitek z celé hry dostanete, když ji necháte otevřenou přes celou obrazovku. Může se totiž stát, že v případě hraní pouze v okně, se vaše myš dostane mimo herní plochu a v takové chvíli ztratíte kontakt s gamesou. To by se vám mohlo vymstít v případě, když jste ve velkých a vypjatých bojích a potřebujete se co nejrychleji hýbat.

Mapy a herní módy
Je zde několik map. K dispozici jsou také dva herní módy: Týmový deathmatch a deathmatch. . V tom prvním zmíněném módu hrajete buď to za policisty nebo gangstery, rozdíl mezi nimi není prakticky žádný. Mapy jsou většinou maximálně pro 16 hráčů a 20 minut na jedno kolo. Veškeré mapy jsou inspirovány grafickým zpracováním minecraft.
Přijďte se tedy připojit na server a okuste herní svět policistů a gangsterů v minecraft stylu.

Chci si zahrát hru Gangster Warfare Online




Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 22.08.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:01

text příspěvku

Apofis

Apofis | 08.10.16 v 22:34

opraveno :)

Pavel | 08.10.16 v 18:39

Nefunkční link do hry. Prosím opravit, chci hrát. :).