článek

Olympijské hry RIO 2016 za 95%

Olympijské hry RIO 2016 za 95%

Máte chuť si někdy zahrát soutěže, které se odehrávají na letních olympijských hrách? Po čtyřech letech zavítáme do hlavního města Brazílie, Rio De Janeiro 2016. I když kolem pořádání v Brazílií panují obavy, tak již není možné tuto sportovní událost zrušit. Již jsou vydávány hry, které dovolují každému hráči okusit kousíček z této olympiády.
Přijďte si zaházet s oštěpem
Nemusíte se ničeho obávat, že byste to neuměli, protože vás hra zaučí. Stačí, když poběžíte dostatečně rychle a pod správným úhlem tento oštěp hodíte. Vaše skóre se zapisuje, tak se snažte, abyste nic nepokazili.
Pokud se přihlásíte přes facebook, tak můžete své síly změřit s ostatními hráči z celého světa a třeba i s kamarády. Určitě je to mnohem zábavnější, než hrát jenom trénink.
Rio 2016 Hod oštěpem online

Skoky do vody s ostatními hráči ve světě
Můžete, ale nemusíte si zahrát s ostatními sportovci. Buď máte možnost hrát jenom trénink, nebo se připojit přes facebook či email a začít soutěžit. Při skocích do vody je velmi důležité, abyste předvedli něco, na co budete opravdu hrdí a vaši porotci tomu nebudou moci uvěřit.
Navíc má hra naprosto jednoduché ovládání, takže se nemusíte obávat toho, že byste se něco nenaučili. Zahrajte si trénink a připravte se na skok svého života.
Rio 2016 Skoky do vody online

Skoky přes překážky
Máme za sebou hod oštěpem, skoky do vody a ještě si pro nás přichystali skoky přes překážky. Vaším úkolem je získat co nejvíce bodů, ale hlavní je doběhnout do cíle jako první. Pokud skočíte těsně před překážkou, tak máte šanci získat bonus, ale dejte si pozor, abyste překážku neshodili, protože to by vás nejen zpomalilo, ale přišli byste o body.
Jak to u takovýchto olympijských her bývá, tak je zapotřebí, abyste nejprve prošli tréninkem a až poté následně šli do soubojů s ostatními hráči.
Rio 2016 skoky přes překážky

Letní olympiáda 2016 je tady
Přesně 5. srpna 2016 to vypuklo a od(do) té doby nás budou vývojáři zahlcovat novými hrami z jednotlivých disciplín. Olympiáda je opravdu velká událost, na kterou je radost pohledět a vy můžete být při tom, alespoň herně.



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 08.08.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

masoup125

masoup125 | 30.08.16 v 21:28

celkom dobra hra


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce