článek


V tématech:
Nová Freegame liga!

Nová Freegame liga!

Dnešním dnem přinášíme do Freegame ligy velké změny. S velkou radostí vám v tomto článku představím novinky, které jsme si pro vás přichystali a které se vám jistě budou líbit. Naším cílem je ligu neustále vylepšovat, přemýšlíme jak tvořit lepší hry a jak dělat lepší prostředí ligy. Zároveň si velmi vážíme vaší neskutečné podpory a nápadů, kterými nás bombardujete. I díky vašim postřehům vznikla nová verze Freegame ligy. Pojďme tedy na to!

Každý měsíc – nové tabulky!

To nejdůležitější, co jsme pro vás připravili, je pracovně nazvané „resetování“ tabulek. To by však nebylo úplně přesné, spíše je lepší to chápat jako „nový měsíc – nové soupeření“. Co jsme udělali? Podařilo se nám připravit ligu tak, aby u každé hry byla volba, která umožní zobrazit tabulku pro konkrétní měsíc, ve kterém se hrálo. Zároveň co nový měsíc, to čistý štít u každé hry! „Vytěžené hry“, tedy hry, ve kterých je těžké dosáhnout nových výsledků, protože jsou již všechny pozice těžce obsazené skvělými výsledky, je opět možno hrát zcela od nuly a začít soupeřit nanovo.

Velmi se těšíme, jak bude probíhat nové soutěžení. Zároveň již nyní je možné se podívat, kdo byl jak dobrý předešlé měsíce, což je inspirativní a mnohokrát i zajímavé sledovat. Střídají se pozice v lize, přibývá nových hráčů a díky resetu je nyní možné se opět utkat nanovo. Nejlepší hráči budou moci dokázat, že jsou skutečně těmi nejlepšími a znovu budou muset obhájit své vítězství. Naopak noví hráči mají možnost zaskórovat i přesto, že ještě nemají zkušenost s hrou.
Ano, je tomu tak, čistý štít znamená možnost soupeřit, možnost získat slušné body do ligy.

Nové výhry

Rozhodli jsme se pro změnu výher. Budeme posílat menší počet triček, ale naopak budeme obdarovávat více hráčů! Místo 15ti výherních míst jsme nyní určili rovnou 30 výherních pozic! Prvních 10 hráčů v každé skupině (zlaté, stříbrné a bronzové) nyní vyhraje fyzickou výhru! Poháry se samozřejmě nemění. Trička však budeme posílat jen vždy prvnímu a druhému ve skupině. Hry také obdrží první a druhá pozice. Prvních deset v každé skupině pak dostane propisku a sběratelskou placku z kolekce Freegame. Více vyvěsíme brzy na web, spolu s nějakou hezkou tabulkou přehlednou. Chceme si s výhrami více hrát, možná se budou další měsíc opět trochu měnit, tak, aby bylo odměněno co nejvíce lidí.

Freegame kolekce

Naším trumfem je nová Freegame kolekce. Jsou to placky, které si můžete připevnit na hruď, nebo je jen tak sbírat a vystavovat si je na poličce. Freegame má maskota, naoranžovělou holubici, hrdinu většiny našich her. Máme 12 krásně zpracovaných situací, a každá placka je jedním z vyobrazení. Je pěkný sběratelský předmět.
Co je na tom nejlepší? Každý měsíc vyhlásíme jednu placku, a tu všichni výherci obdrží. Pokud budete chtít sesbírat celý set, tak budete muset být skutečně dobří, a každý měsíc se udržet na hodnocené pozici. Vzhledem k 30ti pozicím je ale šance slušná!

Těšíme se na vaše komentáře a reakce.



UnHynek

autor
Hynek Žalčík / UnHynek

Publikováno: 01.07.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Drticka

Drticka | 30.05.18 v 10:40

je to skvělé že se tu vyhrává á výhry vždy dojdou

Petosko

Petosko | 13.02.16 v 09:28

super to je skvělé :)

3K171

3K171 | 06.01.16 v 09:00

presne tak moze byt

pepah14

pepah14 | 26.09.15 v 20:42

Super vylepšení

BastienBax

BastienBax | 21.07.15 v 14:07

Zdravím přátelé.Mám dotaz....Až teď jsem si všimnul(i díky delší nepřítomnosti) že jsem bohužel nevyplnil adresu v profilu a tím pádem jste mi nemohli zaslat výhru.Chybu jsem už napravil,dá se výhra poslat dodatečně?.....Díky za odpověď,ať už kladnou nebo zápornou :D Holt chybami se člověk učí :D

Weslycz

Weslycz | 21.07.15 v 08:10

dobre darky za soutezeni :)

phanka

phanka | 08.04.15 v 15:08

dárečky pěkné Jenom je blbé že když chci do jiné ligy nesmím měsíc hrát abych spadla níže a to je škoda

elf

elf | 17.02.15 v 19:15

uvidíme

PvPKillerCZ2

PvPKillerCZ2 | 17.11.14 v 08:50

Muzu se zeptat jak si zmenit profil.fotku prosim

UnHynek

UnHynek | 09.11.14 v 13:32

Charlie822: účet nezrušíme neboj! Podíváme se na to. Zkus nám napsat email na redakce@freegame.cz

Charlie822

Charlie822 | 09.11.14 v 08:58

Zdravím. Mohu se zeptat - proč mi pořád nepřichází potvrzovací e-mail? Je možné že jsem ho zadal špatně? Jak se to dá změnit? Bojím se, že mi nepřijde do 14 dní a zrušíte mi účet...

magnosolva

magnosolva | 08.07.14 v 13:56

To je parádní vylepšení, každý měsíc od nuly. Skvělé!!!

HAL

HAL | 02.07.14 v 06:49

Super vylepšení!!!Jen tak dál!!!


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce