článek

Nitro Nation Stories - dragové závody, které vás jen tak nepustí (92 %)

Nitro Nation Stories - dragové závody, které vás jen tak nepustí (92 %)

Vynikající dragové závody, ve kterých nestačí jen přesně a rychle řadit, ale pro vítězství budete muset ukázat komplexnější řidičské schopnosti než jen včas šlápnout na pedál a zařadit na vyšší rychlostní stupeň. Připravte se na skvělé závody ve vysokém tempu a ve vynikající grafice.
Úvodem
Společnost Creative Mobile tento styl her zkrátka umí. Herní řada Drag Racing dosáhla mezi hráči velmi vysokého hodnocení a obliby, stejně Nitro Nation Online (respektive Nitro Nation BETA), na jejíž pokračování pod názvem Nitro Nation Stories se nyní podíváme.

Příběh
Do hry vstupujete jako ztroskotanec bez domova, peněz a dokonce i auta. Váš kamarád vám však propůjčí svůj Ford a vy se tak můžete vrhnout do prvních tréninkových misí, ve kterých se naučíte, co to znamená jezdit dragové závody.
Na mapě máte několik herních režimů, z nich nejdůležitější je ten příběhový. V rámci něho postupujete do dalších částí mapy, potkáváte nové postavy a narážíte na stále silnější soupeře. To vás samozřejmě nutí investovat do vylepšení aut.

Herní režimy a způsob hry
Na výběr máte kromě hlavní příběhové linie také vedlejší a žebříčkové závody, ve kterých získáváte stále vyšší odměnu podle obtížnosti nebo čísla závodu.
Samotný průběh hry staví na klasickém principu "zařaď ve správný čas". Pomocí ukazatele řadíte na vyšší rychlost a snažíte se dojet do cíle na prvním místě. To samozřejmě předpokládá také dostatečně silný vůz, takže za nasbírané peníze musíte tunit. Současně však autoři přicházejí se skvělou a osvěžující novinkou. Kromě klasických rovinek, kde otestujete odhad a přesnost, nechybí například slalom. Ve slalomu musíte nejenom řadit, ale také kličkovat v běžném provozu, případně narážet do soupeřů a vytlačit je z ideální stopy. Samozřejmě AI dělá to samé, takže musíte dávat pozor, abyste neskončili v protisměru a "rozstřelení". Nechybí ani souboje s bossy, které opět staví na rychlosti a přesnosti, ale podané během zběsilé jízdy a zase trochu jinak.

Celkové zpracování
Samozřejmostí je parádní grafika. 3D modely aut vypadají náramně a jsou zde také oficiální licence aut. Brzdou je obvyklá zásobárna energie, kterou si alespoň doplňuje solidním tempem. Vzhledem k předchozím titulům se i tato hra povedla a dosahuje vynikající úrovně. Výborná hratelnost a slušný motivační systém vás dostane a bude bavit po dlouhou dobu.
Hra je ke stažení na Google Play.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 18.05.2015


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

lubkoo

lubkoo | 11.07.16 v 07:49

tuto hru poznam a je to super hra

ALTY

ALTY | 02.01.16 v 14:12

Hodně pěkné :)

LubomirOffertaler

LubomirOffertaler | 22.12.15 v 16:03

cwelkom dobra hra

elf

elf | 04.10.15 v 23:04

hoodně dobrééé

Killer22

Killer22 | 05.07.15 v 21:19

dobrá hra

zlokop

zlokop | 19.06.15 v 16:45

To si musím zahrát

Laugher

Laugher | 11.06.15 v 01:10

Auta jsou zábavná.

Goldenpig

Goldenpig | 06.06.15 v 17:57

AUTA moc nepodporuji :) ale pěkné .

Petosko

Petosko | 31.05.15 v 01:53

Pěkné

janice11

janice11 | 19.05.15 v 07:31

Asi nic pro mě. Jako řidič jsem se předvedla už ve hře na parkování....