článek

Nejlepší dragové závody na Google Play

Nejlepší dragové závody na Google Play

Závodní hry patří mezi nejpočetnější a nejoblíbenější herní kategorii na Google Play. Konkrétně dragové závody po rovince se u hráčů těší veliké oblibě. V dnešním článku si tak představíme nebo připomeneme ty nejlepší závodní hry, ve kterých jde především o řazení a pořádný tuning. Creative Mobil Games
Nitro Nation, Drag Racing, Drag Racing 4x4, Drag Racing: Bike Edition

Tito vývojáři přivedli na scénu už pěknou řádku dragových her. Díky tomu jste mohli bleskově řadit nejen za volantem auta, ale také za řídítky motorky. Princip přitom vždy zůstával stejný – na dlouhé rovince jste v ten pravý okamžik museli zařadit vyšší rychlost a porazit soupeře. K vítězství bylo třeba vlastnit dostatečně našlapaný stroj. Za vyhrané peníze jste postupně zvyšovali výkon a postupovali dále napříč závody. Aby to nebylo tak jednotvárné, mohli jste si zvolit z kariéry nebo on-line módu.
Poslední přírůstek do této řady se jmenuje Nitro Nation a nutno podotknout, že se jedná o parádní záležitost.Oproti původním titulům se dočkáte parádní 3D grafiky a našlapaných aut. Stanete se částí jednoho z klanů a v jejich jménu budete porážet ostatní protivníky, abyste postoupili dále v rámci kariéry. Našetřit lze v tréninkových jízdách a dojde také na sázky, takže se pěkně snažte. Hra je výjimečná také co se týče tuningu. Kromě součástek si kupujete i nové poklice, kapoty a váš progres je zkrátka vidět.
Oficiální verze vyšla poměrně nedávno, ale pokud jste se zapojili do beta testování, vězte, že vás účet i progres zůstal zachován. Navíc vývojáři testerům dávají unikátní decal. Není na co čekat, tato hra je pecka. Ke stažení zde.

Natural Motion Games
CSR Racing, CSR Classic

CSR Racing stavěla na osvědčených principech klasických drag závodů a i zde jste měli nějakou tu rovinku, soupeře a vytuněný vlastní auťák, který jste čas od času museli zase náležitě vybavit. Velké spektrum závodů sice bylo vždy stejné, ale jednou jste museli porazit člena nebo vůdce klanu, jezdili jste žebříčkové závody, denní mise nebo závody, kde byl nutný specifický upgrade. Samozřejmostí byla 3D grafika a bohužel také energie, která vás zabrzdila.
CSR Classic je v podstatě to stejné, jen s jinými automobily. Naštěstí to celé zůstává stejně zábavné a návykové jako původní titul (ano, energie opět brzdí), navíc si budete moci koupit klasické automobily a značky, kterých je ve hře kolem 50. Kromě jízdy si svého miláčka vylepšujete nejen výkonnostně, ale také vzhledově. Ze zrezavělého fordu si opravíte klasického elegána, což je motivující prvek do neustálého hraní. Do hry relativně zasahují mikroplatby, ale pokud budete šetřit, čekají na vás parádní kousky. Je to ovšem běh (či spíš jízda) na dlouhou trať. Recenze zde a odkaz ke stažení zde.

Cie Games
Racing Rivals
A na závěr ještě jednu gamesu pro „jablíčkáře“. Racing Rivals je další alternativa dragových závodů, které nabízejí samozřejmě spoustu rovinek, tuningu a nejlepší značky aut z celého světa. K dispozici máte jak single, tak multiplayer. Postupujete do vyšších úrovní, zvyšujete vaši výkonnost a těžce vydřené peníze samozřejmě vrážíte do toho nejdůležitějšího – do tuningu. Recenze zde.

Závěrem
Jak tak přibývají nové tituly s touto tematikou, je zřejmé, že 3D grafika už se stává standardem pro kvalitní hru tohoto typu. Ať si vyberete jakoukoli z doporučovaných her (NN, CSR, RR), můžete se těšit na opravdu parádní kousek a hodiny zábavy, ježdění a řazení. Toto je to nejlepší, co Google Play nabízí zdarma. Každá hra má něco svého, ale „CSRka“ mají navíc tu výhodu, že je můžete hrát bez připojení k síti.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 17.04.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Drticka

Drticka | 02.06.18 v 07:49

nikdy jsem neřídilá

hanče

hanče | 29.05.15 v 21:39

to jsou fára ale taky havarky nechtěla bych to vidět ve zkutečnosti na cestách

phanka

phanka | 11.04.15 v 08:23

autíčka mi moc nejdou a ještě na rychlost už vůbec ne

elf

elf | 25.02.15 v 19:48

je fakt skvělá