článek

Nášup 3D online her pro kvalitní zábavu za 92%

Nášup 3D online her pro kvalitní zábavu za 92%

Představujeme vám tři online hry, které byly vytvořeny za pomoci 3D grafického enginu. Hraní je mnohem jednodušší a hlavně příjemné na oko. Možnosti, které takové gamesy nabízejí, jsou větší než u obyčejných flash her.
1. Závodní 3D hra Mad Gear Exlusive
Luxusní 3D závody, které potěší hlavně milovníky sporťáků. K dispozici je přes devět náročných okruhů, kde je potřeba vyhrát. Soupeři se budou samozřejmě taktéž snažit, a tak za každý vyhraný závod nakupte nová auta a další tuningové části pro váš vůz.
K dispozici je normální obchod, tuning, a také získáváte ocenění. Lepší však bude, když se v gamese zaregistrujete, protože tak můžete mít postup úrovněmi uložen všude, kde se jen přihlásíte. Vylepšete si svůj automobil o lepší převodovku, motor, tlumiče, brzdy, nitro.

Zahrajte si hru Mad Gear Exclusive.

2. Chlapec a golem
Jedná se o 3D bojovou online gamesu, ve které jsou pro vás přichystány tři herní kapitoly. Hrajete za malého chlapce a Golema. S těmito dvěma hrdiny musíte najít ztraceného otce od chlapce. Přepínejte se mezi sebou a pomáhejte si.
Dostaňte se v pořádku do cíle vaší cesty. Prozkoumávejte krásné okolí a bojujte s nepřátelskými jednotkami. Nebojte se, golem vás dokáže ze špatných situacích dostat ven.

Zahrajte si hru na chlapce a golema.

3. Zaparkujte nákladní vůz na své místo
Vyberte si, jestli budete ukládat svůj postup hrou online nebo v počítači. Výhodou online ukládání je možné hrát kdekoliv od doby, kdy jste skončili.
K dispozici máte možnosti získat ocenění za kvalitně odvedenou práci a porovnávat se s ostatními hráči ve světě. V cestě máte několik retardérů, které mohou odrazem shodit náklad z vašeho náklaďáku. Úkolem je skončit na předem určeném parkovacím místě. Teď záleží jen na vás, jak přesní v jednotlivých zatáčkách budete, protože ty jsou opravdu velmi úzké.

Zahrajte si hru Heavy Truck Parking.



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 05.01.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =