článek

Nálož Android her - (před)vánoční mix

Nálož Android her - (před)vánoční mix

V dnešním mixu Android her se budeme tematicky věnovat Vánocům. Nazdobíme si stromeček, zkoulujeme mimozemšťany s Garfieldem a potrápíme mozkové závity v pokračování populární gamesy Cut the Rope, samozřejmě ve vánočním kabátku. Nakonec nezapomeneme ani na ty nejmenší a ke slovu se dostane i interaktivní mluvící kočka.
Vánoční Legenda
Už máte ozdobený stromeček? V této hře jich na vás čeká spousta a navíc s časovým limitem v zádech. Podle zadání musíte vybrat typ stromku a následně ty správné ozdoby. Postupně odemykáte nové věci, takže v časovém limitu musíte mít pěkně hbité prstíky. Postup dál je podmíněn dostatečným počtem bodů, tak se snažte a tvořte ty nejhezčí vánoční stromky (dle „ksichtíku“ na obrazovce poznáte, zda je stromek dostatečně hezký). Vánoční legenda.


Garfield Saves The Holidays
Vsadím se, že Garfield by o Vánocích nejraději spal, jedl a zase spal, zvláště v pondělí. Bude se ale muset vypořádat s invazí emzáků, kteří chtějí zničit Vánoce. Vzniká tak povedená (herně i graficky) hra ve stylu Tower Defence. Vlny nepřátel musíte odrážet tvorbou bojových jednotek a současně vlastními schopnostmi boje. Posléze odemykáte nové jednotky a bonusy a je na vás, jakou strategii upgradů zvolíte. Garfield Saves The Holidays.




Cut the Rope: Holiday Gift
Cut the Rope patří mezi to nejoblíbenější na Google Play, a tak je fajn, že nás vývojáři potěšili kouskem s vánoční tematikou. Podstata hry zůstává stejná. Zelená obludka na displeji netrpělivě čeká na nějaké to vánoční cukroví a vy jej musíte pomocí různých mechanismů, ponejvíce však sekáním lan, dostat do otevřené tlamy. Mozek zapojíte příjemným způsobem při hledání cesty, sekání lan, přesným timingem, ale také se můžete pořádně zapotit, pokud se budete snažit získat 3 hvězdičky ve všech levelech. Užijte si 25 levelů opět povedené fyzikálně laděné hry. Navíc s možností vytvořit vlastní vánoční přání. Cut the Rope: Holiday Gift.




Magic Christmas Coloring Book
Vánoce jsou svátky klidu, ale s neposednými ratolestmi, které netrpělivě čekají na Ježíška, to může být přesně naopak. Zkuste ty menší i sebe zabavit nenáročnou aplikací pro Android. Zde budete objevovat kouzlo Vánoc pouhým ježděním prstu po displeji. Vše je stylizováno jako odkrývání obrázků pomocí tepla lidské dlaně na „oroseném“ a zamlženém displeji, navíc za doprovodu vánoční hudby. Magic Christmas Coloring Book




Talking Santa meets Ginger
Na závěr tu máme kočku, ale ne ledajakou. Talking Tom si vydobyl neskutečnou oblibu mezi uživateli, a tak postupně vznikly další verze s touto kočkou. Ginger je Tomům synovec, ale především pěkné kvítko. Díky různým akcím se Ginger na Santovi pěkně vyřádí, až pochybuju, že mu vůbec něco donese. Kromě této interaktivity nechybí samozřejmě možnost nahrát váš vzkaz, zprávu, řeč, která se následně pronese Santovým hlasem. Stejně tak zábavné a vtipné jako v původním Talking Tom. Díky široké škále nastavení si s aplikací můžete skutečně vyhrát, poslat vánoční přání formou MMS nebo e-mailu, pořídit video s možností sdílení a tak podobně. Talking Santa meets Ginger




Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 22.12.2013


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

elf

elf | 04.03.15 v 16:58

santu nemusim