článek

Nálož Android her - mix č. 2

Nálož Android her - mix č. 2

Dnes jsme si pro vás přichystali jednu postřehovku s hady, poté se můžete odreagovat u povedené hry s chytáním ptáčků. Pak to ale rozjedeme na silnici a ke slovu se dostanou i staří kámoši zombíci. Killer Snake Lite
Jako první tu máme povedenou hříčku s hady ve 3D, při které otestujete váš postřeh a reflexy. Čekají na vás pěkně jedovaté syčící jazýčky, kterým musíte zatnout tipec. Vaším cílem je totiž získat jejich jed na tvorbu vakcín, takže je musíte dostatečně „poškádlit“ a ve správný čas uhnout. Čím rychlejší budete, tím více mincí získáte. Za ně si pak odemknete další levely a postup. Hadi jsou schopni blafovat a naznačovat, takže si solidně procvičíte pevné nervy a rychlost. Vše navíc ve velmi jednoduchém ovládání – jedním prstem. Zde.

Bad Traffic
Jedeme dál, a to doslova. Ocitáte se totiž na zamotané silnici a vaším cílem je zajistit plynulý provoz. Nebo snad ne? Hezké na této hře je možnost hrát jak za hodného andělíčka, tak zlého čertíka. V prvním případě se snažíte napříč levely zajistit bezpečné projetí stále se zvyšujícího počtu aut. Ve zlé verzi vám jde o pravý opak – naštosovat auta na sebe, vytvořit kolonu a pak do ní vrazit a vytvořit pěkný výbuch co největšího počtu vozidel. Je na vás, čemu dáte přednost.
Za průchod levely a sběr mincí si pak můžete nakoupit různé vychytávky, respektive bonusová auta s různými efekty ve hře. K dispozici zde .

Zombie Diary
Se zombíky nikdy není nuda. V Zombie Diary se se zbraní v ruce pokoušíte odrazit, přežít a překonat zástupy plahočících se zombies. Jednoduchá, svižná a přímočará kosička v kreslené grafice, díky čemuž se skvěle odreagujete. Mezi levely si za vyhrané peníze můžete nakupovat vylepšení, ale hlavně silnější zbraně. Ty jsou nezbytné do dalších kol a rozhodně je lepší šetřit na bouchačku a náboje než na nějaký štít. Na Google Play.

Save My Birds 2
Ptáci umí létat, ale v této gamese na vás budou padat – a to ve velkém. Vaším úkolem je do vámi ovládaného kyblíku nachytat dostatečný počet ptáčků. Situace ale nebude zase tak snadná. Ve vzduchu se totiž míchají i „ptakožroutí“ příšery, které vám body ubírají, nebo zničující bomby. Chce to tedy hbité prsty, rychlé oko a sbírat užitečné bonusy. Sympatická je variantnost samotných levelů i obtížnosti. Hra je dostatečně rychlá, zábavná, ale místy i relativně obtížná. Stahujte zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 17.09.2013


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 01.02.17 v 17:28

bych si z toho něco vybrala


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce