článek

Nálož Android her - adventury

Nálož Android her - adventury

Zapojte mozky, důvtip a užijte si dnešní nálož her, která je věnována pouze adventurám. Že jejich zlatá éra skončila, neznamená, že se na Google Play neobjevují parádní kousky z tohoto žánru. Legend of Badminton – 90 %
Tato hra asi nejvíce připomíná onu zlatou éru. Kreslená 2D grafika, hledání předmětů, jejich kombinace, rozhovory s postavami a samozřejmě dávka humoru. To vše nabízí LoB. Jedná se o klasický point-and-click titul, ve kterém ovládáte šlechtice jménem Pirlock. Tomu jednoho dne dojde dopis, ale aby ho obdržel, musí se prokázat prstenem. Ten je fuč, a tak ho začínáte hledat. K tomu je třeba najít předměty a správně je využít při řešení rébusů a komplikací, které se (samozřejmě) objevují na každém kroku. Hubatý křeček a slepá „paní domácí“ jsou jen některé vtipy, které naleznete v této povedené adventuře.
Objekty sice nejsou označeny popiskem přímo, ale při přejíždění prstem po displeji se aktivní předměty už označí. Hádanky nejsou moc zákysové a do půl dne máte dohráno. Stahujte zde.

Maniac Manor: Gavin’s Story – 87 %
Což o to, domek je to hezký, jen by vevnitř potřeboval uklidit a také ten podivný profesor by se mohl odstěhovat. Co se tady před lety stalo, nevíte, ale při zkoumání lokací, hledání předmětů a řešení rébusu se to (možná) dozvíte. Temnější adventura než předchozí kousek, vyvedená ve 3D a ovládání pomocí dvou virtuálních tlačítek chce taky trochu cviku. Hádanky jsou těžší, ale vodítka najdete někde v místnostech, často se jedná i o nějaký detail, což je vzhledem k celkové temnotě prostředí problém.
Stahujte zde.

Lost in Nightmare – 79 %
A budeme pokračovat v temném hororovém stylu. Ocitáte se v jakési podivné škole… a to je tak všechno, co se na úvod dozvíte. Při bloumání narazíte na odemknuté místnosti s nejasnými vodítky a rébusy, které pomocí nich musíte rozlousknout. Těšit se můžete na hutnou a temnou atmosféru, kde figuruje krev, tma a nějaké ty lekací momenty. Pěkně zapeklitá duchařina, byť celkové zpracování oproti ostatním titulům lehce pokulhává. Stahujte zde.

A Darker Shade of Red – 70 %
Rozlouskněte případ v podání tohoto investigativního lišáka. Adventura, ve které se sice ocitáte v temném a pokleslé prostředí, ale s nadsázkou a dávkou černého humoru. Point-and-click záležitost v pěkném 3D prostředí, ve které samozřejmě nechybí haldy předmětů a zapeklité hlavolamy. Najděte slepičí zpěvačku. Adventura s originální tematikou. Recenze zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 23.04.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Drticka

Drticka | 02.06.18 v 07:46

kdo to vymýšlí je borec

3K171

3K171 | 17.01.16 v 08:38

ked sa poriadne nudim tak si zahram aj nieco taketo

hanče

hanče | 29.05.15 v 21:36

Badminton hezky udělaná hra pobaví

phanka

phanka | 10.04.15 v 15:15

pro mě asi nic

elf

elf | 24.02.15 v 01:25

první dvě hodně dobré


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce