článek

Nálož Android her 8 - mix her

Nálož Android her 8 - mix her

Pakliže vám unikla nějaká povedená hra na Google Play, s pomocí dnešního přehledu si můžete vše vynahradit. Dnes nás toho čeká opravdu hodně a bude se bojovat doslova na ostří nože. Gingerbread Circus LITE
Hned od začátku to vezmeme zostra s těmito perníčky v cirkusu. I přes lite verzi máte k dispozici pár představení, v nichž na vás čeká velmi rozmanitá a hlavně zábavná série miniher. Za ty získáváte body a následně odemykáte nová představení. Nepůjde jenom o házení nožů na nebohou postavičku, ale také o nafukování balónků, střílení kachniček… o úspěchu rozhoduje rychlost, přesná muška a hbité prstíky. Vše navíc humorně laděno. 85 %

Cabela’s Big Game Hunter
V této lovecké hře rozhodně budete mít nabito ostrými. V každém levelu vás čeká nějaký ten výstavní kousek zvěře, který musíte trefit. Od relaxačního lovu jelenů přejdete na notně divočejší faunu, která na vás útočí, a rozhodně ji neskolíte jednou ranou. Naštěstí si můžete kupovat nové zbraně. Skvělá grafika a efekty (zpomalení letu kulky si člověk prostě vychutná). Trochu mi chybí větší pohyb po úrovni, ale i tak kvalitně otestujete vaše lovecké schopnosti. Nemělo by chybět ve vašem zařízení, 91 %.

Heroes of Dragon Age
Bandička hrdinů ve fantasy RPG od EA? Zdálo by se, že je zaděláno na pořádnou pecku. Očekávání je však třeba trochu krotit. Taková ta omáčka kolem hry je super. Grafika, počet hrdinů, které upgradujete a děláte z nich stále lepší a lepší borce do bojů, a efekty sráží (kupodivu) celková hratelnost. Akce totiž probíhá automaticky, žádné plánování strategie, žádné individuální tahy. Po spuštění boje se vše odehraje automaticky. A vy buď vyhrajete, či nikoli. Vlastní rozhodnutí zde de facto chybí (vyjma třeba aranžování pozic ve skupince hrdinů), čímž také mizí motivace pro delší hraní. Ani možnost používání speciálních run a spousta postav celkový dojem nezachrání. Hra zkrátka dlouho nezabaví, 72 %.

Undead Slayer
Je libo frenetickou akční „sekačku“? Zlé síly tentokrát zavítaly do starověké Číny a náš hrdina jim pořádně vypráší tělesnou schránku. Zběsilá akce, ve které se budete ohánět pěkně velkým mečem. Ještěže sekání probíhá automaticky, jinak byste proti hordám neměli šanci. Záleží především na vašem pohybu a využívání speciálních pohybů. Nechybí samozřejmě upgrade a nákup nových vychytávek do stále obtížnějších a masakrovějších bojů. Relaxační funkce této gamesy funguje výborně. Jednoduché ovládání, RPG prvky a skvělé tempo, na to my slyšíme. 87 %, fanouškové Manga stylu si mohou ještě nějaké to procento přidat.

Adventure Town
Stavíte městečko a bojujete proti okolním monstrům. Povedený a zábavný mix mezi farmářskou strategií a RPG hrou. Na zelené planině si budujete vlastní městečko z rozmanitých budov, které zásobujete vypěstovanou zeleninou všeho druhu. Tímto způsobem zajišťujete základní chod města a získáváte tak mimo jiné prostředky na nákup výbavy a odemykání hrdinů. S těmi se pak vrháte na okolní příšery. Aktivity jsou doplňovány hlavními i vedlejšími questy a celé to funguje notně návykovým dojmem. Postavy lze upgradovat stejně jako budovy pro větší zisk, složka craftingu vám odemkne nové suroviny a fúzí předmětů získáte lepší výbavu. Roztomilá grafika a především žrout času pro casual hráče. 90 %.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 27.01.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

elf

elf | 02.03.15 v 17:02

AT občas nepřehledné, ale celkově ujde