článek

Nálož Android her 7 - mix her

Nálož Android her 7 - mix her

Opět jsme tu s přehledem her pro Android z různých žánrů a koutů z Google Play. Neunikla vám náhodou některá z povedených games? Dungeon Rampage 84 %
Začínáme vydařenou plošinovkou s prvky RPG. Vytvořte si hrdinu a vrhněte se do temných dungeonů, kde na vás už čekají zombíci, kostřičky a další nepřátelé, kteří vám komplikují průchod k cíli. Cestou sbíráte mince na nákup zbraní a vybavení, ale také sem tam něco vypadne ze zničených váz. Jemné logické úkony ve stylu „otevři dveře pomocí tohoto tlačítka“ a spousta tajných chodeb doplňují skvělou hratelnost a celkovou zábavu ve hře.

Super KO Fighting II 80 %
Nandejte si rukavice, bude se boxovat. V sérii stále obtížnějších zápasů stanete tváří v tvář soupeři, kterému musíte naložit pár přesných háků zleva i zprava. Při cestě za titulem „Krále ringu“ jednotlivá gesta přes dotykový displej dělají různé typy úderů a za následná vítězství získáváte peníze na nákup a upgrade vaší postavy. Hra svým vzezřením i tempem připomíná klasické konzolové „bušičky“.

Frozen Free Fall 87 %
Hra tematicky spjata s animovaným filmem od společnosti Disney. V tomto ledovém království na vás čeká pořádně zmrzlá, ale také povedená match-3 hra. Skládací princip trojic doplňují rovněž další překážky, jako zmrzlé drahokamy, nutnost zničit všechny desky na ploše, dostat klenoty naspod hrací plochy apod. Úkoly nikterak originální nejsou, ale komu to vadí, když je to zábava. V každém ze spousty levelů navíc k sobě máte pomocníka se specifickými power-upy, nechybí ani úrovně na čas a s omezeným počtem tahů. Parádní match-3 záležitost (později i celkem obtížná), byť v poněkud dětském grafickém kabátku a provedení.

Galactic Phantasy Prelude 88 %
A nakonec se vydáme do vesmíru v této velmi pěkně vypadající RPG hře. Postavte si flotilu lodí a obrážejte nebezpečný vesmír. Na začátku ale máte jen jednu malou raketku a před sebou spoustu úkolů. Nadstandardní grafika vás dostane a systém soubojů vás naplní adrenalinem. Ono sestřelit nepřátele chce už jistou dávku umu. Nechybí systém získávání zkušeností nebo vývoje technologií. Vše hezky zabaleno do příběhu. Svou grafickou náročností je vhodná spíše pro silnější a novější zařízení.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 20.01.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

elf

elf | 02.03.15 v 17:04

galactic je supr , frozen taky