článek

Nálož Android her 5 - co by vám nemělo uniknout

Nálož Android her 5 - co by vám nemělo uniknout

Vítejte u další nálože Android her a pojďte se podívat, co nás v posledních dnech zaujalo na Google Play. Jako první tu máme závodní pařbu Burning Wheels 2 – 3D Racing . Povedené pokračování pro ty, kteří si jednak oblíbili původní hru, jednak pro ty, kteří hledají nějaké solidní arkádové závody s prvky fyziky. Závody představují jednotlivé levely, za jejichž absolvování získáváte peníze na nové vozy a lepší performance ve stále obtížnějších jízdách.
Jízdní model je dostačující a díky ovládání, které si můžete vybrat z několika typů, vás jednoduše vtáhne do hry. Dáváme 80 %.

Nyní trochu zvolníme tempo a zapojíme mozek. Jewel Mania je zástupce klasické match-3 zábavy, ve které se přesmykem okolních objektů snažíte vytvářet trojice, ničit desky, bedny a tak dále. Z vyšších celků tvoříte speciální kameny pro efektní komba. Průběh hry je omezen počtem tahů, takže musíte pěkně přemýšlet nad následujícími tahy. Rozhodně nečekejte nic nového, ale proč taky? Tento styl pořád baví a má všechno, co by kvalitní match-3 hra měla mít. Zkrátka klasika za dobrých 79 %.

U tvoření trojic ještě chvilku zůstaneme, a to v našlapané logické gamese Puzzle Tropper. . Podstatou této hry je tvoření minimálně trojic téhož druhu. Vyšší celky a komba jsou však velmi důležitou složkou pro vítězství. Ovládáte skupinku hrdinů, kteří bojují s nepřáteli právě „match-3 stylem“. Každá trojice znamená útok a komba jej násobí. Nechybí ani lékárničky na doplnění zdraví. Současně se nejedná o klasický přesmyk, ale spíše o posun objektů po ploše. Prstem posunujete jeden objekt, čímž se hýbou také ostatní. Kolik takto dokážete vytvořit komb, je de facto na vás. Nechybí možnost nových jednotek a jejich upgradu. Rozhodně jedna z nejlepších novinek týdne. Nářez a výzva pro všechny milovníky tohoto stylu, 89 %.

Milovníci strategií se mohou vrhnout na hru War of Tanks . V této hře budete ovládat vaši skvadru tanků, a to jak v single kampani, tak on-line bojích. V single části procházíte od jednoho boje k druhému, v nichž proti vám stojí podobně silná AI. Ta se postupem času zlepšují, mají lepší tanky, takže také vy musíte vylepšovat obranu, zbraň a také si odemknete tanky nové.
Hra je koncipována jako real-time souboje, do nichž zasahujete formou míření na tanky protivníka a využíváním speciálních schopností. On-line souboje vypadají stejně, jen je vám nalezen soupeř a za vítězství získáváte body do ranku. Peníze a zkušenosti samozřejmě fungují na nákup a odemykání nových tanků. Rozhodně návykovka, i když se tanky po porážce chvilku musí opravovat, 90 %.


Super Psycho Cycle je akční hříčka v pěkně divokém stylu. V roli motorkáře, kterému unesli jeho dívku, se vydáváte na silnici a kosíte nepřátele a bosse v rychlém sledu. Jednoduché ovládání (prstem po displeji) vám umožní přežít ten střílející frenetický chaos na hrací ploše. Sbíráním mincí si můžete později koupit novou motorku. Absolutní relax v této bláznivé střílečce v retro stylu za pěkných 74 %.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 02.12.2013


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Drticka

Drticka | 08.06.18 v 18:02

tánky ne

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 08.01.17 v 12:46

tak je super že je ke stažení spousta her na android ale málo je těch her jako jsou na fb co se dají hrát online buď jsou tm některé co nemají s hrou na fb nic společného jen název a nebo jsou zpoplatněné

elf

elf | 07.03.15 v 11:54

tanky to je moje