článek

Nálož Android her - 49. díl

Nálož Android her - 49. díl

Máme tu další nálož her pro Android, ve které se podíváme na jednu vědomostní hru, ověřenou klasiku s míčkem a plošinkou, pak něco na oddech a pohodové závody se slušným počtem automobilů.

Trivia Crack
Vědomostní kvíz proti vašim přátelům nebo náhodně vybranému oponentovi přes internet. Podmínkou je připojení nějakého účtu (e-mail nebo Facebook) a pak už si můžete vrhnout do hry. Pomocí roztočení kola dostanete otázku z některé oblasti (sport, věda, historie apod.) a máte 4 možnosti a časový limit na odpověď. Za 3 správné odpovědi v řadě lze získat figurku, ale jakmile jednou špatně odpovíte, je na tahu soupeř.
Koncept „živého“ on-line soupeření zní fajn, ale má jak kladné, tak záporné stránky. Soupeření on-line proti živým protivníkům je motivující, je zde možnost chatu a můžete vytvořit vlastní duel. Současně lze hrát i více duelů současně. Na druhou stranu musíte čekat, dokud nepřijdete opětovně na řadu, což může trvat i desítky minut. V praxi tak hrajete v podstatě celý den (dny), než se dostanete ke konci. Notifikace vás upozorňují, že jste na řadě. Dlouhé čekací doby ale titul notně potápějí. Trivia Crack

Break Brick
Kdo by neznal hru Arkanoid? Plošinka s míčkem pořád baví spoustu hráčů a toto je další variace na léty prověřený herní mechanismus. Pomocí dotykového displeje ovládáte plošinku, pomocí které odrážíte poletující míček. S jeho pomocí se snažíte zničit všechny cihličky a postoupit tak do dalšího kola. Někdy nejde jen o zničení všech cihel, ale stačí třeba zasáhnout jen určité objekty.
Ze zničených cihliček padají různé bonusy, jako jsou životy, zvětšení destičky apod. Současně s tím sbíráte také mince na nákup dalších bonusů mezi úrovněmi. Arkádová klasika, která ještě nějakou dobu neomrzí. Break Brick

Don‘t Tap The Wrong Leaf
Rychlá a malá gameska se žabákem, který se snaží přeskákat po listech. Pomocí „tapání“ na displej skáčete z listu na list a dáváte pozor, abyste se náhodou nedostali na špatný „typ“ a nesmlsla si na vás kdejaká havěť. Jednoduchý herní princip, který vás nikterak nezaměstná.
K dispozici máte 3 herní módy – snažíte se proskákat hru na čas, bojujete proti času a také se snažíte přežít co nejdéle. Na oddych fajn, na delší hraní je to nuda. Don‘t Tap The Wrong Leaf

Real Race: Asphalt Road Racing
Závodní hra, ve které se budete prohánět po okruhu, řezat zatáčky a snažit se dojet na prvním místě. Na výběr máte z 15 aut a 6 tratí. Auta mají různé vlastnosti, ale jejich fyzikální model by rozhodně mohl být lepší a na vyšší úrovni – zvlášť pokud má hra v názvu slova jako „real“.
Ovládání je dobře kalibrované a svištět skrze zatáčky není vůbec obtížné, což opět odporuje nějakému reálnému pocitu z jízdy.
Samotné závody jsou bohužel poněkud bez motivace. Všechna auta jsou odemčena a nějaký šampionát taky chybí. Máme tu tak poněkud arkádovější poježdění s klasickými i novými auty, ale motivace může chybět. Real Race: Asphalt Road Racing



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 10.07.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Drticka

Drticka | 30.05.18 v 10:37

ještě tohle neznám

Petosko

Petosko | 13.02.16 v 09:27

dobré!

3K171

3K171 | 29.12.15 v 08:24

android vzdy potesi moze byt

pepah14

pepah14 | 26.09.15 v 20:39

bezva hry

hanče

hanče | 23.05.15 v 09:41

Don‘t Tap The Wrong Leaf žabáček je šikovný pěkná oddychovka

phanka

phanka | 08.04.15 v 14:59

oddechovky

elf

elf | 14.02.15 v 09:31

tentokrát slabší kousky


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce