článek

Nálož Android her - 44. díl

Nálož Android her - 44. díl

V dnešní náloži her se podíváme na golfové hřiště, projdeme se po dungeonu, zažijeme pořádnou akci na divokém západě a vyzkoušíme budovatelsko-tahovou strategii. King of the Course Golf – 81 %
Čapněte golfové hole a vyrazte mezi jamky. Nebo si stáhněte tuto hru od EA. V každém kole na vás čeká nějaká ta jamka, do které se musíte trefit. Na splnění výzvy máte omezený počet ran a v souvislosti s tím musíte také nasbírat potřebné body. Pokud překročíte počet úderů, ztrácíte body, což se stane i při zapadnutí míčku mimo vyznačenou cestu, přestřelení apod. V případě nezdaru ztrácíte život a jejich doplňování není právě nejrychlejší.
Systém ovládání je velice snadný a velmi jednoduše budete provádět jak dlouhé nástřely, tak krátké a přesné „patování“.
Za získané mince vylepšujete vlastnosti vašeho hráče pro lepší míření nebo kroucení míčku. Hra je optimalizovaná pro tablety a možná to je ten důvod, že grafika je na telefonech, mírně řečeno, za očekávaným standardem. Jinak ale parádní golfová kratochvíle. King of the Course Golf

Finder’s Keep – 83 %
Vstupte do dungeonu a zažijte dobrodružství doslova na každém kroku. Ve hře procházíte jakousi poschoďovou věží a s každým posunem odkrýváte nové políčko. Na nich se může ukrývat nějaký ten předmět, ale většinou tam čeká nepřítel. Systém soubojů probíhá kolovým způsobem a ve vašem tahu můžete zaútočit, bránit se, nebo vzít nohy na ramena. Současně nalézáte klíče a na konci lokace si můžete otevřít odměnu.
Samozřejmostí jsou různé zbraně a další výbava, kterou dáváte vašemu hrdinovi a vylepšujete jeho schopnosti. Nechybí ani fúzování předmětů a další RPG prvky.
Počet her je omezen energií, ale její doplňování celkem ujde. Finder's Keep

Six-Guns – 90 %
Objevujte rozlehlý svět, potírejte zlo všeho druhu a vylepšujte vaši postavu. Propracovaná a luxusní akční gamesa z prostředí divokého západu.
Ocitnete se na divokém západě a v hlavě máte jen pár fragmentů z vašeho předchozího života. A jak se tak postupně prokousáváte příběhovými questy, odkrýváte nové vzpomínky. Kromě hlavní kampaně vás čeká i dost vedlejších úkolů, a tak se na rozlehlé mapě pořádně vyřádíte.
Samotná náplň hry se skládá jak z jezdecké, tak akční složky. Ano, celou mapou můžete projíždět na koni a hledat questy, případně se k místu mise přiblížit koňmo. Akce je opravdu svižná a řekl bych, že i poměrně náročná. Postřílet bandity nebo příšery na hřbitově vám dá opravdu zabrat a mnohdy jsou to i frustrující okamžiky. Zdraví se totiž doplňuje automaticky, takže v případě neúspěchu musíte čekat (s neúplným zdravím totiž nemáte šanci přežít). Na druhou stranu je zde dostatek zbraní, na které si ovšem musíte vydělat.
Hlavním kladem této střílečky z pohledu třetí osoby je parádní grafika, rozlehlý a otevřený svět a multiplayer. Six-Guns

Kingdoms & Lords – 86 %
Vrhněte se do budování vašeho městečka, vybudujte armádu a začněte bojovat. Na zeleném plácku musíte nejdříve postavit všechny budovy, abyste měli dostatek surovin a peněz. Posléze začnete budovat armádu, se kterou obrážíte lokace na mapě a bojujete stylem tahové strategie. Každá jednotka má samozřejmě svá specifika, a tak musíte vybírat a plánovat, do čeho se pustíte.
Hrou vás provází halda questů, takže se nemusíte bát, že byste na něco zapomněli. Spíše je lepší držet se předepsaného. V podstatě se jedná o další titul z početného zástupu podobných (ne-li stejných) her tohoto žánru. Nenabízí nic převratného ani nového, ale vojenské velitele a zapálené budovatele nezklame. Kingdoms & Lords

(pozn. některé obrázky jsou převzaty z Google Play)



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 21.06.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

3K171

3K171 | 11.01.16 v 08:52

android hry vzdy potesia

Laugher

Laugher | 31.07.15 v 23:51

Jde to

phanka

phanka | 08.04.15 v 15:13

vyzkoušíme golf

elf

elf | 21.02.15 v 12:49

supe pecky, nejlepší je six

Verun94

Verun94 | 28.07.14 v 09:58

Golf je bezva


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce