článek

Nálož Android her - 41. díl

Nálož Android her - 41. díl

Dvě fotbalové hry, návykový bubble shooter a akční gamesa na moři. Parádní hry pro vaše Android zařízení, se kterými se rozhodně nudit nebudete. New Star Soccer - 90 %
Jsem si téměř jistý, že už nikdy nezjistím, jaké to je žít život profesionálního fotbalisty. Tato hra ale přináší parádní alternativu se vším všudy. Tvrdý trénink, udržování vztahů s vedením, spoluhráči a sponzory a samozřejmě také zábava hraní zápasů. Velké množství možností vás dokonale vtáhne do tohoto simulátoru fotbalového hráče.
Kde začít? V první řadě je tu trénink, kdy v jednoduchých minihrách musíte dát gól, prokličkovat kuželi nebo trefit vymezený prostor. Tyto akce se pak objevují i v samotném zápase jen s tím rozdílem, že si hráči nabíhají nebo blokují, takže je třeba ještě o něco lépe mířit a časovat.
Na výběr máte z množství lig a týmů, budete se muset rozhodovat, čemu dáte přednost a s kým si vybudujete vztah, přičemž každý z nich je pro něco důležitý. Například špatné vztahy s manažerem znamenají, že vás nepostaví do základní sestavy apod. To všechno stojí energii, kterou musíte doplňovat a kupovat. Ve formě měny zde fungují hvězdičky a to na nákup energetických nápojů, kopaček zvyšujících atributy, nebo trenéra. Kromě fixní sazby hvězdiček za každé utkání také získáváte další za každý gól, asistenci nebo sponzora. Jejich výši si však musíte zasloužit.
Propracovaná fotbalová hra, u které strávíte hodiny času. Hru si můžete užít i ve flashové verzi zde, Android verze zde.

Ready Set Brazil - 79 %
Brazílie teď žije fotbalem, ale to neznamená, že se zaměříme jen na kulatý nesmysl. Tato hra je především o rychlé jízdě do cíle. Zběsilé závody s bizarními autíčky. Šlápněte na plyn a projíždějte zatáčkami rychle a přesně a pozor na vaše soupeře, kteří se vás snaží zasáhnout nějakou tou zbraní a zpomalit vás.
Za získané mince si vaše auto vylepšujete, nebo si můžete našetřit na nové. Skvadra aut je opravdu unikátní, tak si vyjezděte to vaše a bavte se. Ready Set Brazil

Bubble Witch 2 Saga - 88 %
Původní Buble Witch Saga zasáhla především Facebook, a to ve velkém. Nyní vývojáři takových casual pecek jako Candy Crash Saga, Farm Heroes Saga a dalších vypouštějí pokračování pro Android.
V roli malé čarodějnice vystřelujete bubliny z děla a snažíte se dostat přes všechny bubliny až na konec úrovně. Cestou osvobozujete zvířátka a samozřejmě ničíte ostatní bubliny na principu „spoj 3 a více stejné barvy“. Počet her je dán životy, ale pokud nebudete kazit, o žádný nepřijdete.
Klasická logická střílečka bublin se vším, co k tomu patří a co my hráči máme rádi. Bubble Witch 2 Saga

Age of Wind 3 - 90 %
Jó pirát, ten tvrdej chlebá má… ale taky má loď plnou pokladů a rumu. Ovládejte vaši loď, sestřelujte nepřátelské lodě a sbírejte suroviny, které posléze prodáte v přístavu. K dispozici máte celou mapu, na které na vás čekají questy a samozřejmě také stále obtížnější nepřátelé. Postupem času odemknete další možnosti, budete si moci vylepšit vaši loď a ukázat ostatním, kdo je tady ten nejlepší mořský vlk.
Hra zaujme především parádní grafikou a systémem boje, který vyžaduje i určitou strategii. Age of Wind 3



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 11.06.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Blahoslav_Jurina | 10.04.23 v 21:55

as [url= ]asa[/url] [linasсtext](https://google.com) "asas":http:// [a href="sdd"]sd[/a]

Blahoslav_Jurina | 10.04.23 v 21:54

Webová stránka https://slovenskeonlinecasino.com/ je všetko, čo online hráč potrebuje na orientáciu v záplave online kasín. Všetky informácie, ktoré potrebujete vedieť o dôveryhodných online kasínach, sú zhromaždené na jednom mieste.

3K171

3K171 | 12.01.16 v 08:19

super dobry viber hier

phanka

phanka | 09.04.15 v 15:21

bubble nemusí být špatné

elf

elf | 22.02.15 v 10:49

age of wind je perfektní, další nezaujaly

Verun94

Verun94 | 31.07.14 v 22:30

bubble witch saga, znám z fb, dost dobré

DoDoTom68

DoDoTom68 | 12.06.14 v 07:24

pekné hry pre android©


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce