článek

Nálož Android her - 36. díl

Nálož Android her - 36. díl

Jaké hry a aplikace by vám neměli utéct? Podívejte se na dnešní přehled, určitě si vyberete. Tentokrát si totiž zazávodíme na autodráze, vyřídíme účty s mimozemšťany ve ztřeštěné a veselé gamesce a proběhneme se s elitním vojákem. Nakonec se zmíníme o aplikaci, díky které můžete sledovat televizi přímo na vašem displeji. Rail Racing – 84 %
Zběsilé závody na autodráze, při kterých se snažíte skončit na stupních vítězů, abyste získali co nejvíce hvězdiček a odemkli nové tratě. Cestou sbíráte mince a další získáte za vítězství. Za ty si pak kupujete nová autíčka. Na trati se dále vyskytují zrychlující, ale také zpomalující markery, a tak musíte pomocí virtuálních šipek hledat tu správnou dráhu a být co nejrychlejší. Také lze zasáhnout vaše soupeře a tím je zpomalit. Jednoduché, zběsilé a velmi zábavné. Ke stažení zde.

Aliens Drive Me Crazy – 87 %
Emzáci si vyšlápli na Zemi, ale vy to dáte do pořádku. Hra se skládá ze dvou sekvencí, kdy nejprve dojedete na místo a pak v dané budově zachráníte obyvatele a zničíte mimozemský vysílač. Ovládání je omezeno na skok nahoru či dolů a vzniká pořádně výbušná zábava. Cestou likvidujete nepřátele a pomocí skoků musíte také uhýbat střelám. Cestou sbíráte mince na nákup a upgrade zbraní nebo vašeho vozu. Super zábava. Ke stažení zde.

SoldierRun – 72 %
A je tu další nekonečná „běhačka“. Tentokrát budete utíkat v roli vojáka, který musí kličkovat mezi překážkami, skákat přes ně nebo je dle potřeby podjíždět. Během toho sbíráte mince na nákup power-upů a dalších časově omezených bonusů. V rámci hry dále plníte questy pro další finanční odměnu. Nic nového pod sluncem, ale jako relax poslouží. Ke stažení zde.

Televízia do vrecka (CZ & SK) – 70 %
Využít mobilní telefon nebo tablet pro sledování televize? Inu, proč ne? Aplikací na této bázi je na Google Play mnoho, ale podle informací je tato jedna z mála, která poskytuje velmi dobrou kvalitu streamování. K dispozici jsou jak české, tak slovenské stanice a jejich výběr je více než dostačující. Z hlediska možností je tu pouze sledování televize, stopnutí streamu a televizní program. Kolem této aplikace se však strhla určitá diskuse. Na Facebooku někteří uživatelé tvrdí, že „appka“ neúměrně ždímá baterku, a to i při vypnutí. Také se na slabších zařízeních může sekat, čímž se stává nepoužitelnou. Díky výběru stanic však stojí za zkoušku. Ke stažení zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 19.05.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Drticka

Drticka | 31.05.18 v 09:01

přesně to si mysím táky

3K171

3K171 | 16.01.16 v 08:56

android hry su vzdy v pohode

hanče

hanče | 24.05.15 v 09:36

Rail Racing je dobré si i zazávodit je to pecka

phanka

phanka | 10.04.15 v 15:08

autodráha super

elf

elf | 23.02.15 v 18:06

závody mi stačí


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce