článek

Nálož Android her - 35. díl

Nálož Android her - 35. díl

Odpočinete si u chytání ryb, zajezdíte si na surfu pod vodní hladinou, a pokud jste fanoušci baseballu, můžete se těšit na opravdu luxusní kousek. Nakonec se podíváme na TDčko plné zombíků. Gone Fishing: Trophy Catch - 78 %
To se takhle posadíte na břehu, dáte na háček návnadu a nahodíte prut. Oproti realitě vám ryba zabere podstatně rychleji a pak už je na vás, jak rychle a jak úspěšně se s ní poperete. Způsob lovení přes dotykové ovládání je velmi jednoduchý a okamžitě se s ním sžijete. Vaše úlovky můžete prodávat a za utržené peníze nakoupíte lepší rybářskou výbavu a návnady. Čím lepší návnadu máte, tím větší kousky ulovíte a tím také roste váš zisk. V podstatě relaxační záležitost v povedené grafice. Ke stažení zde.

Ocean Run 3D - 75 %
U vody ještě chvilku zůstaneme, respektive pod vodou. V roli podvodního surfaře svištíte vpřed po dně oceánu a cestou sbíráte mořské koníky ve formě bodů. Mezi překážkami musíte kličkovat, přeskakovat je nebo podjíždět, a to velmi rychle. K postupu do dalšího kola musíte sebrat všechny puzzle dílky. Tušíte správně, že se jedná o další endless-runner gamesu. Tentokrát však můžete postupovat do dalších kol. Je trochu škoda, že si za nasbírané koníky nemůžete nic koupit a jde vyloženě jen o skóre. Váš postup zbrzdí také ubývající srdíčka a pro další jízdu si musíte počkat, než se vám doplní. Ke stažení zde.

MLB Perfect Inning - 90 %
Vstupte do začínající baseballové sezóny v této našlapané oficiální hře. Vyberete si jeden z týmů a už se můžete vrhnout na hřiště. Těšit se můžete na skutečné hráče, jejich reálné modely a parádní 3D grafiku. Zvolit si lze také délku sezóny i obtížnost. Hra je zaměřena především na vaši rychlost a postřeh a odpálit míček není jen tak. Taková kvalita současně ale vyžaduje i dostatečně silné zařízení a dostatek místa v úložišti (počítejte s takovým 1.2 GB paměti a s připojením k internetu). Kromě hraní váš tým musíte také spravovat jako pravý manager. Pro fanoušky tohoto sportu je to naprostá pecka. Člověka jen zamrzí, že třeba další sporty nemají srovnatelný titul zdarma. Ke stažení zde.

Zombie Defense - 81 %
Zombíci jsou zase jednou při chuti a plouží se k vám ze všech koutů jenom proto, aby si na vás pochutnali. Vy se snažíte bránit. Na vyznačená místa stavíte jednotky, které automaticky pálí po nepřátelích. Jejich pozice můžete dle situace měnit, přeskupovat, rozdělovat a také upgradovat. Za zabité zombies získáváte peníze na další nákup nebo upgrade. Hra je vyvedena v pěkném 3D prostředí. Princip Tower Defense hříčky je velmi dobře ztvárněn a rozhodně vás zabaví. Ke stažení zde.

Poznámka: část obrázků pochází z Google Play.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 16.05.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Drticka

Drticka | 31.05.18 v 09:02

výborný je to

3K171

3K171 | 16.01.16 v 09:02

super android hry potesia

Laugher

Laugher | 31.07.15 v 23:57

Ok

hanče

hanče | 24.05.15 v 09:38

baseball je pěkně udělaná hra to mě baví nejvíc :-)

phanka

phanka | 10.04.15 v 15:09

nemusí to být špatné