článek

Nálož Android her - 34. díl

Nálož Android her - 34. díl

V dnešním přehledu her si vyřídíte účty ve svižné přestřelce a zašpásujete si s malým ohýnkem ve stylu Angry Birds. Následovat bude dvojice jednodušších her, přičemž v jedné z nich budete hlavičkovat mezi fotbalovými hráči a v druhé si zahrajete na býka, který se snaží napíchnout co nejvíce obyvatel. Days of Crime – 86 %
Svůj dluh společnosti už jste splatili, ale to neznamená, že po propuštění z vězení začnete sekat dobrotu. Naopak se vrhnete do svižných přestřelek proti ostatním hráčům a budete se snažit dostat až na vrchol gangsterského žebříčku.
Hra probíhá formou přestřelek. Z pohledu první osoby se skrze nahýbání displeje snažíte trefit soupeře a zabít ho dříve, než on to samé udělá vám. Přesná muška s rychlou a citlivou rukou jsou základ. Manipulace s displejem obsahuje i dobíjení nábojů, což je další gryf, který musíte zvládnout. Navíc k dispozici budete mít slušnou škálu zbraní a každá z nich se chová jinak. Tím je hra ozvláštněna na docela dlouhou dobu a udrží váš zájem a motivaci. Kromě zbraní nechybí ani různé oblečky a bonusy.
Počet her je omezen herní energií. Rozhodně super nápad a zpracování. Ke stažení zde.

Little Fire Saga – 81 %
Fyzikálně založená hra, ve které se malý plamínek snaží zasáhnout všechny objekty, zachránit další malé plamínky a postoupit dále. Kapky vody jsou umístěny vně nebo kolem vachrlaté konstrukce, takže to chce opravdu přesně trefit požadované místo. Nepřipomíná vám to Angry Birds? Svým způsobem ano. Do hry se přidají i výbušniny, ale správné řešení puzzle levelů musíte už najít a trefit sami. Ke stažení zde.

Headball World Championship – 79 %
Sportovní gameska v retro grafice, která vyzkouší váš postřeh a odhad. Připravte se, bude se hlavičkovat. Pomocí dotyku ovládáte daného hráče, který hlavičkuje balón do výšky. Ten samozřejmě nesmí spadnout, a tak musíte vždy včas „tapnout“ na onoho hráče. Jenže postupně se na hřišti objeví další hráči a ti si začnou hlavičkovat mezi sebou. Vy nahrávku neovlivníte, takže musíte být neustále ve střehu a sledovat, kam míč letí, a být zkrátka rychlejší. Zní to jednoduše, ale s větším počtem hráčů už se zapotíte. Ke stažení zde.

Bad San Fermin Bullrun Revenge – 70 %
Rozzuřený býk už se blíží a obyvatelé se před ním snaží utéct, ale marně. Kolik lidiček dokážete napíchnout na rohy a kolik bodů během hry získáte? Jednoduchá gameska, ve které ovládáte býka a snažíte se zasáhnout co nejvíce postaviček prchajících před vámi. Cestou si musíte dávat pozor na překážky a zavčas se jim vyhýbat. U této hry je škoda, že nemá bohatší obsah, takže po chvíli začne nudit. Ke stažení zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 12.05.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Drticka

Drticka | 31.05.18 v 09:02

pěkné

3K171

3K171 | 16.01.16 v 09:05

android hry super moze byt

hanče

hanče | 24.05.15 v 09:43

fotbálek vždycky potěší a zabaví

phanka

phanka | 10.04.15 v 15:10

vyzkouším :-)