článek

Nálož Android her - 33. díl

Nálož Android her - 33. díl

Dneska si zařádíme na závodních okruzích a pak zvolníme a zapojíme mozek. Připravte se na další nálož Android her, které se nám dostaly do hledáčku a do našich zařízení. Retro Future Racing – 74 %
Vývojáři z Magma Mobile nás celkem pravidelně zásobují nějakou tou novou hrou. Tentokrát se zaměřili na závodní žánr a vydali tuto novinku. Ta spojuje klasické křivky aut s futuristickým vznášením na trati a vzniká tak poměrně zajímavý mix arkádových závodů. Při kroužení na trati budete mít k dispozici několik úkolů, jako například dojet v určitém čase nebo na určité pozici. Navíc cestou sbíráte mince a nitro pro co nejlepší umístění. Nechybí ani zrychlující boosty nebo skokánky. Za vaše časy a pozice získáváte medailové vavříny a odemykáte nové okruhy. Za mince si pak můžete koupit nová auta, samolepky apod.
Mínusem je poměrně vysoká obtížnost, respektive rychlost, s jakou AI jezdí. Mnohdy vás někdo předjede a ani si toho nevšimnete, stačí sebemenší chybička a 1 až 2 pozice jsou v čudu. Také se vám může stát, že rozjetý závod se restartuje, pokud vám během hraní někdo zavolá. Kvůli tomu se hůře a pomaleji získávají mince na nová auta, což sráží celkovou hratelnost titulu. Odkaz.

Thumb Car Racing – 80 %
Arkádové závody v dostatečném 3D kabátku. Vyrážíte na trať a vaším cílem jsou stupně vítězů. Tak si odemknete následující z množství tratí a získáte peníze na následující kvalitnější auto. Samotný styl jízdy je pohodový a při zatáčení se zase tak nezapotíte. Současně ale také musíte průjezd nějak načasovat, což signalizuje i naprostá absence brzdy a akcelerace (děje se automaticky). Cestou sbíráte další mince a díky tempu se jedná o povedenou zábavu.
Žádné boosty nebo nějaká vylepšení nečekejte, ale to neznamená, že se nebudete bavit. Naopak. Odkaz.

Forest Mania - 85 %
Patříte mezi maniaky „match-3“ her? Pak je tento titul přesně pro vás. Ochraňte lesní zvířátka a bavte se. Spojováním téhož druhu do alespoň trojic plníte zadání v každém kole a omezený počet tahů vás nutí plánovat a přemýšlet. Přirozeně nechybí power-upy a bonusy, které vám hru usnadní i osvěží. Roztomilé vzezření neznamená lehkou záležitost. Fajn herní styl i obsah, který zláká každého fanouška tohoto žánru. Odkaz.

Hoplite - 83 %
Hoplite je povedená tahová strategie, která prověří vaše uvažování. Ve hře se zhostíte role bojovníka, který se snaží dojít až východu dungeonu. Hrací plocha je rozdělena na jednotlivé čtverečky a po nich se (kromě vás) pohybují i nepřátelé. Každý z nich má specifické možnosti posunu a útoku, takže si musíte naplánovat každý tah a jejich likvidaci. Také se jim lze vyhnout, ale v pozdějších levelech už se to nedá. Pokud dojdete k oltáři, můžete upgradovat nějakou vaši vlastnost. K tomu máte navíc k dispozici i nějaké další vychytávky pro boj nebo pohyb, tak se ukažte, jak vám to strategicky myslí. Odkaz.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 09.05.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Drticka

Drticka | 31.05.18 v 09:03

super

3K171

3K171 | 16.01.16 v 09:07

android hry si vzdy zahram

hanče

hanče | 24.05.15 v 09:44

jsou tady i oddychovky například Forest Mania super

phanka

phanka | 10.04.15 v 15:11

Forest mě baví

DoDoTom68

DoDoTom68 | 09.05.14 v 08:33

zavodna hra pre deti


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce