článek

Nálož Android her - 32. díl

Nálož Android her - 32. díl

Ovládejte kuličku, Sonica v rychlém autě, létajícího Mr. Papiho nebo se vrhněte do kosičky zombíků. Další nálož her pro Android je tady. Podívejte se na hry, které by vás mohly zaujmout. 3D Ball Free - 80 %
Ovládejte neposednou kuličku po hrací ploše a snažte se kličkovat mezi překážkami, balancovat na úzkých plošinkách, projíždět otočnými mechanismy a tak všelijak podobně se dostat do cíle. Ovládání vyžaduje poněkud cvik a zvyk, ale přesně tak by taková hra měla být vytvořena, aby byla zábavná, hratelná a ne úplně jednoduchá. Samozřejmostí je pěkné 3D prostředí. Zkrátka povedená hra s kuličkou, ale nic víc. Ke stažení zde.

Sonic Racing Transformed - 69 %
Závodní hra se Sonicem a jeho partičkou v hlavní roli. V rámci singleplayeru vás čeká pěkný počet pořádně rychlých a dynamických tratí se spoustou překážek. Navíc se vaše auto mění podle prostředí, takže dojde také na čluny a letadla. Během závodů sbíráte bonusy s nějakou tou kulisárnou pro vaše soupeře a driftujete. Nové vozy odemykáte za prstýnky a na výběr je slušný počet závodníků. K dispozici je také multiplayer, který si odemknete progresem v hlavním režimu. Na pohled zajímavá a rozhodně kvalitní hra, ale v praxi může být problém s optimalizací na některých zařízeních. A tak se vám stane, že na ploše neuvidíte všechny ikony. Ke stažení zde.

Fantasy Battle - 77 %
Hledáte něco akčního na relax? Pak vás tato hra může zaujmout. Ovládáte maníka, na kterého se řítí zástupy zombíku, a vy bojujete jen o ten holý život. V každém kole máte daný počet zombíků k likvidaci, takže máte přehled, jak moc a jak dlouho jde do tuhého. V průběhu hraní sbíráte mince a občas se ukážou i bonusy v podobě krabic s užitečným efektem nebo útokem. Za peníze si vylepšujete vaše atributy a můžete směle vyrazit do dalších úrovní. Ke stažení zde.

PapiFlap - 70 %
Papi se vrací. Menších her s tímto míčkem bylo vytvořeno už několik a toto je další z nich. Opět vás čeká jednoduchý princip a hratelnost s možností poslat dosažené skóre. Tentokrát, jak už název napovídá, se bude jednat o variaci na hru Flappy Bird. Musíte tak ovládat Papiho při průletu mezi překážkami a během letu sbírat mince pro další body. Náraz vás sice nezničí, ale nepříjemně zpomalí. Díky tempu letu je to celkem slušná výzva. Pohodovka a relax. Stahujte zde.

Vybrali jste si? Podělte se o dojmy, hry a zkušenosti s hraním v diskusi.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 05.05.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Drticka

Drticka | 31.05.18 v 09:03

jdu ná to

3K171

3K171 | 17.01.16 v 08:35

android hry uplne v pohode super viber

DomW | 24.05.15 v 12:52

Sonic z tohoto přehledu měl v době tvorby článku problémy s aktualizací, takže hráč neviděl všechny ikony na displeji a nemohl napříkladvvyužívat boosty pro zrychlení. To je důvod nízkého hodnocení. Jinak jako hra určitě super a určitě už to opravili.

hanče

hanče | 24.05.15 v 09:46

Sonic Racing Transformed sice má jenom 69% ale je dobrá sonic je super

phanka

phanka | 10.04.15 v 15:12

uvidíme jestli mě něco zaujme

elf

elf | 24.02.15 v 01:21

poněkud slabší kousky


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce