článek

Nálož Android her - 30. díl

Nálož Android her - 30. díl

Na úvod zapojíme mozek ve dvou adventurách a pak už to bude svištět v podání nikoho menšího než Kapitána Ameriky. A na závěr budou vzduchem létat facky. Vítejte u dnešního mixu. Cowboy Chronicles – 70 %
Místní šerif se ztratil, a tak je na místo poslán „vrchní šerif všech šerifů“, aby věcem přišel na kloub. Rozhodně se nejedná o dlouhou adventuru a nějaké zákysy se také nekonají. Ale na chvilku zábavy a pár vtípků je to ideální kousek. Chodíte po lokacích, sem tam najdete předmět a pokecáte s nějakou tou postavou o životě nebo o vašem případu. A právě v rozhovorech je těžiště hry. Zpravidla tady dostanete návod, jak se dostat dál, kam jít a kde se něco stalo. Hra vám nezabere příliš mnoho času, šerifa najdete a v podstatě tento kousek působí jako vstup do dalšího dílu. Pokračování příště… a snad brzy. Hra je totiž programována jen jednou osobou. Stahujte zde.

Forgotten Journey – 79 %
V hlavě vám toho moc nezůstalo, přesněji řečeno nic, a v okolí také není nikdo, kdo by vám poradil. V této steampunk adventuře budete muset na všechno přijít úplně sami. Příběh začíná v opuštěném baru a vy se snažíte najít jeho majitele Tonyho. Kam se příběh posune dál?
Hra má celkem fajn atmosféru a po prvotním zmatení se dostáváte do příběhu a snažíte se najít odpovědi a celé vyústění. A tak je fajn, že logické hádanky vás výrazně nezdržují v postupu. Jde hlavně o to najít klíč, odemknout dveře, stisknout páku, zapamatovat si kód a zase se jde dál. Zkrátka nic zákysového. O to je však zajímavější prostředí, příběh a atmosféra, která vás sem tam může i pěkně překvapit (nebo spíš vylekat). Bude lepší už nic neprozrazovat a hru si vyzkoušejte sami. Ke stažení zde.

Captain America: TWS – 50 %
Další oficiální hra s maníkem od Marvelu. Captain America má vlastní hru a vy si ji můžete vyzkoušet zdarma. Ono slůvko „vyzkoušet“ je opravdu na místě. Ve hře se zhostíte již zmiňovaného hrdiny a budete rozsévat spravedlnost, kam až jen váš štít dolétne. Dotykové ovládání, grafika podobná komiksu a slušné tempo dávají hře šmrnc. Cestou sbíráte mince na upgrade jak hlavní postavy, tak dalších členů, kteří vás doprovázejí. U Gameloftu jsme si zvykli, že si velmi oblíbili mikrotransakční model, ale toto je nový level. K dispozici zdarma máte totiž jenom 2! úvodní úrovně a samotná hra je o něco málo delší než instalace. Hra vypadá perfektně, dobře se hraje a (nejspíš) nabízí i bohatý obsah. Verze zdarma je ale naprosto o ničem, protože se nikam nedostanete a nic nevyzkoušíte (kromě toho, jestli vám hra poběží plynule). Ve výsledku převládlo zklamání. Ke stažení zde.

Legends of Slap – 86 %
Když už se nemůžete dostatečně vybít mlácením padouchů, zkuste pořádnou fackovačku… mezi obyčejnými lidmi. Ze základních charakterů si vyberete ten váš a vrhnete se do vírů fackovacích bitek. Princip hry ovšem představuje logickou match-3 zábavu. Skládáním objektů téhož obličeje sbíráte nejen jakési body pro finální „megafacku“, ale také fackujete soupeře během časového limitu. Kdo si během tří kol povede lépe, ten vyhraje. Soupeř vás fackuje automaticky, takže snažit se hrát co nejrychleji a mít pěkně hbité prsty musíte vy. Za vaše výkony získáváte zkušenosti a odemykáte nový obsah. Hru je výhodné propojit s účtem Google+, protože pak se vám odemkne i multiplayerový mód, váš postup se bude ukládat a vy můžete zfackovat mnohem více originálních charakterů. Návykovka. Ke stažení zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 29.04.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Drticka

Drticka | 02.06.18 v 07:46

je hezká

3K171

3K171 | 17.01.16 v 08:36

dobry viber capitan america som hral v pohode hra

hanče

hanče | 29.05.15 v 21:30

Legends of Slap je to super hra jen tak dál

phanka

phanka | 10.04.15 v 15:14

taky vyzkouším

elf

elf | 24.02.15 v 01:22

legend jsem hrál a je perfektní