článek

Nálož Android her - 29. díl

Nálož Android her - 29. díl

Podívejte se na dnešní mix her, ve kterých figuruje především Peter Griffin ve své vlastní hře. Dále se podíváme na nějaké ty souboje ve vzduchu i na zemi a vše zakončíme hopsačkou uvnitř trávicího traktu. Family Guy The Quest for Stuff – 81 %
Peter Griffin po bitce s obřím kuřetem zapříčinil vzplanutí celého města, a tak se teďka musí postarat o jeho rekonstrukci. Plňte questy postaviček nebo jim sami zadávejte úkoly, stavte budovy a odemykejte nové lokace pro stavbu. Každá postavička má vlastní akce, lze ji vylepšovat a odemykat nové outfity. Celkový princip hry je v podstatě totožný s The Simpsons: Tapped Out, takže pokud vás chytla žlutá rodinka, bude vás bavit i toto. Animace postaviček a různé vtípky dávají vašemu městu život. Současně se ale připravte na dlouhé časové úseky, kdy budete čekat na splnění questu, a také na relativně zdlouhavé odemykání nových postav. Tím se sice od Simpsonů liší, ale je to spíš ke škodě. Tam se sice budovy stavěly celý den, ale hned jste měli novou postavičku. Ve Family Guy musíte nejdříve nasbírat dostatek všelijakých objektů. Hra má své kouzlo a pro casual hráče je to ideální, u mě ale vede Homer před Peterem. Ke stažení zde.

Infinite Sky – 80 %
Ovládat letadélko uprostřed takové bitvy, to bude nepochybně zábava. Pomocí virtuálních tlačítek na displeji ovládáte vaše éro a snažíte se kličkovat mezi sprškou střel a současně likvidovat nepřátele v povedeném 3D prostředí. K dispozici budete mít různé power-upy, které vám usnadní především souboje s bossy. Během letu plníte různé mise a nechybí ani složka nákupů. Jednoduché, návykové, zábavné. Ke stažení zde.

Action of Mayday: Last Defense – 85 %
Zombíci na vás zase mají chuť, a tak je třeba je zastavit. A to dříve, než se doplouží k cíli nebo zničí vaši obrannou barikádu a pochutnají si na vás. Ovládáte šikovného maníka s pěkně přesnou muškou. K dispozici máte zbraně jak na dálku, tak na blízko a snažíte se sestřelit co největší počet zombíků. S postupem do vyšších vln stoupá jejich počet i rychlost, takže je třeba jednat rychle a střílet přesně. Když už je situace neudržitelná, končíte. Ale pak si můžete koupit nebo upgradovat zbraň, získáte zkušenosti a doplní se další mise, pokud jste nějakou splnili. Pěkné 3D prostředí a fajn zábava. Ke stažení zde.

Micronytes Director’s Cut – 87 %
Vstupte do nemocného těla a užijte si parádní hopsačku. Původní titul Micronytes vzbudil značný zájem, a tak tu máme další pokračování. Opět se můžete těšit na „tělní prostředí“ plné žaludečních šťáv, řasinek, epitelů, sliznic a tak dále, což současně představuje i překážky, které musíte překonat, abyste se nakonec dostali k infikované buňce a tu zničili. Parádní hratelnost, originální tematika, slušný počet levelů a parádní zábava. Ke stažení zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 26.04.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

3K171

3K171 | 17.01.16 v 08:36

velmy dobre hry a family guy hravam

hanče

hanče | 29.05.15 v 21:33

Family Guy The Quest for Stuff zábavná hra vydrží se u ní dlouho

phanka

phanka | 10.04.15 v 15:14

to je pravda

elf

elf | 24.02.15 v 01:23

to jsou teda fakt dobré pecky


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce