článek

Nálož Android her - 28. díl

Nálož Android her - 28. díl

Dnes si dáme oddechovou karetní hru Solitaire a pak už to nabere akční obrátky. Vyzkoušíme poněkud netradiční rybolov, postřílíme nepřátele a v kůži mutanta budeme utíkat. Další nálož her pro Android! Solitaire Zen – 75 %
Pohodová gameska pro milovníky karetní hry Solitaire. Hru si můžete zahrát off-line nebo si registrovat účet, hrát na body a získávat zkušenosti. Samotný princip hry není ničím zvláštní. Před sebou máte řady karet a postupným odděláváním všechny odkryjete a seřadíte dle pravidel střídání barev a podle posloupnosti. Jen je s podivem, že při základním nastavení se z balíčku karet otáčí po třech a ne po jednom (což by bylo logičtější). Na úvod si tak nastavte snímání z balíčku po jedné kartě. Stahujte zde.

Mobfish Hunter – 81 %
V nedaleké budoucnosti už nebudete sedět s udicí na břehu, ale budete lovit ryby pomocí speciálního strojku.
Hra vypadá tak, že na začátku každého kola hodíte do vody malou „ponorku“ a kličkováním mezi rybami se snažíte dostat co nejhlouběji. Jakmile do něčeho narazíte nebo dosáhnete maximální hloubky ponoru, torpédo se otáčí a vy se snažíte pochytat co nejvíce ryb. Za to získáváte peníze na upgrade vašeho torpéda a odemykáte nové boosty. Také je tu systém získávání zkušeností, díky čemuž odemykáte nové vychytávky. Hru trochu kazí aspekt energie. Stahujte zde.

Gun Strike 2 – 80 %
Povedená střílečka, ve které v roli vojáka likvidujete zástupy nepřátel i mírumilovné zvířeny. V každém levelu totiž máte za úkol buď obranu, nebo útok. Při obraně se na ploše zjevují nepřátelé, kteří na vás útočí, hází granáty a vy je musíte co nejrychleji poslat k zemi. Při útoku se ocitáte v lese, kdy musíte během časového limitu sestřelit požadovaný počet zvířat. Za vaši snahu získáváte peníze na nákup zbraní, nábojů nebo nových postav. Stahujte zde.

Freeway Mutant – 72 %
A nakonec jedna běhačka. V kůži zeleného mutanta běžíte vpřed a sbíráte množství surovin nebo objektů na upgrade vaší zbraně. Díky tomu bude silnější a vy zničíte otrlejší nepřátele a dostanete se dále. Kromě mimozemských nepřátel také musíte kličkovat mezi minami. Poměrně jednoduché, ale na chvilku zabaví. Stahujte zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 19.04.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Drticka

Drticka | 02.06.18 v 07:48

to je moje hrá, kárty miluji

hanče

hanče | 29.05.15 v 21:37

Solitaire Zen je to sice stará hra ale pořád dobrá

phanka

phanka | 11.04.15 v 08:22

solitaire si ráda zahraju

elf

elf | 25.02.15 v 19:47

mobfish je z těchto nejlepší, i když je spíš těžší


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce