článek

Nálož Android her - 26. díl

Nálož Android her - 26. díl

Endless-runnerů není nikdy dost, a tak si na úvod jeden dáme. Pak se podíváme na oficiální verzi očekávaných dragových závodů, přejedeme pár zombíků a vyzkoušíme si, jak je obtížné lapit do pasti mlsnou obludu. Další díl Android her je tady. RunBot - 89 %
Tak parádně vypadající „běhačku“ rozhodně nenajdete každý den. Provařený herní princip získává super grafický kabátek, když ovládáte maníka ve futuristickém oblečku. Cestou musíte skákat, skluzovat a kličkovat mezi překážkami. Dále je také třeba sbírat energetické kapsle, které slouží jako palivo pro váš oblek a jako herní měna. Za tu si pak kupujete různé vylepšováky a upgrady, abyste přežili nějaký ten náraz nebo vám tak rychle neklesala energie. Zabavíte se plněním misí a samozřejmě odemykáním nových oblečků. Vizuální stránka je navíc prostě úžasná. Stahujte zde.

Nitro Nation - 95 %
Možná si vzpomínáte, že jsme vám už recenzi na závodní hru Nitro Nation přinesli. Jednalo se o testovací betaverzi hry, která už tehdy vzbuzovala velká očekávání. No a stalo se. Oficiální vypuštění je tady a hra neztratila nic z toho, co slibovala. Dragové závody jsou oblíbené a tvůrci z Creative Mobile Games jsou jedni z nejlepších v tomto žánru. Čeká na vás 50 licencovaných vozů, story mód a hutný tuning, bez kterého se v přituhujících závodech neobejdete. Lze použít účet, který jste si registrovali při betatestu. Stahujte zde.

Dead End - 75 %
A na čtyřech kolech ještě zůstaneme. Hra Dead End je sice jednodušší, ale celkem zábavnou gameskou, v níž ovládáte automobil a snažíte se přejet co nejvíce zombíků a vyhnout se překážkám na trati. Za to získáváte peníze na upgrade. Jednodušší zpracování, nicméně na chvilku je to slušná alternativa. Moc nechápu, proč by autoři chtěli za plnou hru peníze, protože ve free verzi se vyblbnete dostatečně. Stahujte zde.

Gesundheit! - 75 %
Zajímavě vypadající gameska logického typu, ve které ovládáte zelené prasátko. To se snaží nalákat červené monstrum do pasti, což není jen tak. Tato příšera za vámi běží, jakmile vás koutkem oka zmerčí. A tak musíte utíkat, případně ji nalákat na jakousi zelenou hmotu, kterou vystřelujete z pusy (nechci domýšlet, co to je…). Hra je originální po stránce grafiky, ale bohužel verze zdarma nabízí pouhých 5 úrovní. Stahujte zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 11.04.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

hanče

hanče | 29.05.15 v 21:44

všechny hry jsou něčím zajímavé Nitro Nation je nejlepší

phanka

phanka | 11.04.15 v 08:35

vyzkouším

elf

elf | 25.02.15 v 19:51

první dvě jsou jedničky, druhé dvě slabší


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce