článek

Nálož Android her - 25. díl

Nálož Android her - 25. díl

Ze záplavy her se tentokráte podíváme na kouzelně vypadající hopsačku na postřeh a odhad, pokusíme se přežít nájezdy nepřátelských emzáků a pak potrápíme mozkové závity v řetězové „klikačce“ a fyzikálně laděné hře. Hezkou zábavu s dnešním mixem. Little Galaxy – 80 %
Od pohledu působivá hra, která vás vezme na výlet napříč planetami. Vaším úkolem je skákat z jedné planetky na druhou a při tom sbírat hvězdičky a diamanty. Za ty si pak můžete koupit nějaké ty vychytávky nebo postavy. Během hry je třeba především přesný timing, protože planetky se různě točí a později i pohybují. Naopak nesmíte skákat do Slunce… ale to je asi jasné. K dispozici jsou dva herní módy a herní dobu prodlužují i mise, které můžete plnit a získávat další odměny. Stahujte zde.


Dead Call: Modern Duty Trigger – 72 %
Tento titul patří do té kategorie akčních her, u kterých můžete vypnout a jen kosit hemžící se nepřátele. Sonar vám ukazuje, odkud se nebezpečí blíží, a pak už se jen bráníte tak dlouho, jak jen to je možné. Hře by rozhodně prospěla větší propracovanost, ale jako oddech na pár chvilek může posloužit. Stahujte zde.


Dino Eggs – 70 %
Každá vajíčka jsou křehká a ta dinosauří nejsou výjimkou. Dostaňte toto vejce bezpečně do hnízda. Za tímto účelem se však musíte vypořádat se silou gravitace, která vajíčko může shodit nechtěným směrem. K dispozici máte různé plošinky, které můžete ničit a ovlivňovat tak pohyb vajíčka. Fyzikálně laděná gamesa, u které se vyplatí přemýšlet. Stahujte zde.


Bubble Blast 3D – 87 %
Magma Mobile vyprodukoval her na tomto principu už nějakou řádku, ale tentokrát se přesouváme do 3D prostředí a s jednou vychytávkou navíc. Na hrací ploše máte příšerky různých barev a vy máte jen omezený počet tahů, abyste je všechny zničili. Je tak třeba vytvořit pořádnou řetězovou reakci a začít ji na správném místě. Barva těchto příšerek určuje, kolikrát je třeba je zasáhnout. Proto zapojte mozek a najděte to správné místo. Samozřejmostí je enormní počet levelů. A teď ta novinka. Po dosažení dané úrovně se vám odemykají nové módní prvky pro vaše příšerky. Budete si tak moci vytvořit vlastní monstra, čímž je o motivaci postaráno. Pravda, odemykání by mohlo být rychlejší. Stahujte zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 09.04.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Drticka

Drticka | 02.06.18 v 07:51

to vypádá dobře

hanče

hanče | 29.05.15 v 21:48

Bubble Blast ze začátku nic moc než jsem na to přišla ale pak mě to chytlo

phanka

phanka | 11.04.15 v 08:36

buble se mi líbí

elf

elf | 25.02.15 v 19:52

buble je super, nápor na mozek


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce