článek

Nálož Android her - 24. díl

Nálož Android her - 24. díl

Dnešní přehled se ponese zejména ve stylu zombie akce, ale na úvod si dáme jednu hru na motivy nestárnoucího Flappy Birda. Mr Flap – 70 %
Jak už název napovídá, bude se jednat o další z mnoha klonů hry Flappy Bird. Tentokrát je to ovšem výzva ještě větší než obvykle. Opět pomocí doteku ovládáte malého ptáčka a snažíte se s ním dostat přes překážky. Novinkou je ale to, že se pohybujete v kruhu. Tím je celá situace ještě o něco těžší. K tomu se překážky zvyšují nebo snižují, takže trefit přesný průlet už tuplem není snadné. Pouze pro otrlé a trpělivé povahy. Stahujte zde.

Zombie Age 2 – 86 %
Zombie 2D jak se patří. Napříč různými úkoly ovládejte maníka se zbraní v ruce a koste zástupy zombíků. Ať už budete mít za úkol ubránit helikoptéru, dojít na místo určení, nebo jednoduše přežít nějaký časový interval, vždy to bude pěkná mela. Postupně si odemykáte nové zbraně a v inventáři jich můžete mít hned několik. Váš arzenál lze za další peníze také upgradovat a z objektů kolem snadno získáte mince a bonusové předměty. Pěkná kreslená grafika vytváří povedenou zombíkovskou střílečku. Ke stažení zde.

Zombie Assassin 3D – 77 %
Vy jste možná před zombíky v bezpečí, ale co ostatní? Vezměte do ruky sniperku a odpravte všechny mozkocuci z dostatečné vzdálenosti a především rychle. V této gamese otestujete vaši přesnou a rychlou střelbu v několika prostředích, ale vždy se stejným úkolem – uchránit primární cíl před zombíky. Ku škodě hry jsou však sem tam chybky v technickém zpracování, kdy například kulka proletí texturou. Na chvilku zábavy ale může posloužit. Stahujte zde.

Zombie Attack 3D – 80 %
Statická zombie střílečka z pohledu první osoby. V každém levelu se na vás řítí zástupy zombíků a vy je likvidujete nejdříve pomocí koltu, ale později si za vyhrané peníze můžete odemknout nové zbraně. Důležitá je především přesnost a včas dobíjet zásobník. Jednodušší zpracování, ale kupodivu dokáže zabavit. Stahujte zde.

Zombie Survival 3D IA – 69 %
Divný název představuje ještě o něco divnější a hlavně poněkud nedotaženou hru. Ocitáte se v lokacích, které jsou plné zombíků. To by ale musely ty potvory někde být! Nepřátelé se trousí jako švábi na pivo, a dokonce jsem toho posledního musel celkem obtížně hledat. Obtížně, protože plynulost pohybu není bůhví jaká a míření jakbysmet. Možná mají pozdější levely vyšší tempo, spád a šťávu, jenže ona je to taková nuda, že jsem měl málo motivace se tam dostat. Verze zdarma ke stažení zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 07.04.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Drticka

Drticka | 02.06.18 v 07:51

to neni pro mě

hanče

hanče | 29.05.15 v 21:57

jsou to trochu slabší hry

phanka

phanka | 11.04.15 v 08:41

zombi nee

elf

elf | 25.02.15 v 19:54

nezaujala mě ani jedna, slabší dávka